Retro Stjernen, Paul Hetland, Sandnes årgang 1961 Retro Stjernen, Paul Hetland, Sandnes årgang 1961 Retro Stjernen, Paul Hetland, Sandnes årgang 1961 Retro Stjernen, Paul Hetland, Sandnes årgang 1961 Retro Stjernen, Paul Hetland, Sandnes årgang 1961
Anja E
Følg
Følger Følg ikke

Anja E

Kvinde, 51 år, Fyn
Oprettet: 14. jul 2014
Offline - Senest online: 28. mar Bruger er på filterliste

Hej og velkommen til min profil

Jeg bor på en gård på Midtfyn sammen med min mand, som er landmand udi planteavl og skovbrug.
Vi har hund og katte på ejendommen som eneste dyr. Sammen har vi to piger fra 2005 og 2007.

Jeg er medhjælpende ægtefælle og min hverdag går med rigtig mange forskellige ting - børn, hus, have, indkøb, madlavning, regnskab, maling, kalkning, samle sten, vende halm, samle flyvehavre - her sidst på ugen starter høsten og så er jeg kornvognschauffør, samt meget meget mere..

I 2014 købte jeg en fantastisk 53 år gammel charmerende cykel "Stjernen". Da jeg lidt senere på året blev gjort opmærksom på der var en "søster" til den til salg i Jylland, måtte jeg bare køre helt til Grindsted fra Fyn for at hente den røde cykel også. Der er et eller andet der bare fanger mig med de her ældre cykler. Min mands gamle SCO fra hans ungdom har jeg også tænkt mig at gå i krig med at shine og polere lidt og indlemme i min lille samling:-). Jeg har bare en forkærlighed for de her gamle cykler:-).

Mine ældre cykler skal bevares og passes på og de kører kun ture når solen skinner;-)



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce