{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tragisk konkurs
  • #1   19. okt 2014 Og advarslen må lyde .....
    Bestiller du på deres online side får du ikke varen.

    Siden eksisterer nemlig stadig

    Og du får aldrig dine penge igen, hvis du overhører denne advarsel.

    Er netop nu offentliggjort i TV nyhederne


  • #2   19. okt 2014 Nemlig. Derfor jeg lige ville slå det op her.

  • #4   19. okt 2014 det havde været på tale i et stykke tid i nogle højere kredser, da havde man snakket om det ikke gik så godt for den i bikebuster Århus, men at de små bikebusterer som ligger rundt omkring enlig går meget godt hvad ang. salg smiley


  • #5   20. okt 2014 hmm så er det måske derfor man ikke har modtaget sin ordre som man lagde for 7 dage siden smiley

  • #6   20. okt 2014 Mikael S:
    Hvis der ikke er trukket penge for ordren, så få banken til at annullere transaktionen.

    Så får du stadig ikke delene, men bliver heller ikke trukket smiley


  • #7   20. okt 2014 Og er der blevet trukket noget er der stadig god mulighed for at få penge retur.
    "og en beklagelse til de af jer, som er kommet i klemme i denne situation - i form at uekspederede ordrer/reklamationer og så videre. Der kommer styr på det, når der er valgt en kurator."


  • #8   20. okt 2014 kasper når firmaet er konkurs er der nok andre kreditorer som kommer først i køen, hvilket betyder at den lille kunde ikke får dækket tabet 100% hvis der overhovdet er noget tilbage til ham efter banken og leverandører har fået deres penge.

  • #9   20. okt 2014 Du har ret, men derfor skal det jo stadig opgøres hvor meget/mange der er i gråzonen, og beløbene bliver vel tilbagebetalt og lagt oven i summen.
    Man kan jo allerede fra start konkludere at der er et kæmpe tab, så hvis kreditorerne og banken får 'noget' (noget som sådanset ikke er der, så får kunderne vel også deres), og den samlede sum står så som tab - som han hæfter for når alt er gjort op.


  • #11   20. okt 2014 Ifølge købeloven må butikken først trække beløbet når varen er afsendt, derfor skulle folk der ikke har modtaget vare de har bestilt, ikke have penge i klemme i konkursboet.

  • #12   21. okt 2014 Tja... Man skal ikke sælge for billigt, for så dør man...

  • #13   22. okt 2014 Silverhair

    Det er ikke fordi de ikke tjente på deres forretning, grund er byggeri som blev for dyrt og mindre heldig konstruktion af virksomhed, køb og salg var en fin nok forretning men regningen skal jo stadig betales for de fejlslagende investeringer smiley


  • #14   22. okt 2014 Men hvis man ikke har pengene til at betale sine regninger, så må det jo være fordi man ikke tjener nok...
    men det er da rigtig skidt for alle deres medarbejdere der nu mister deres job, Jeg håber virkelig de kommer i arbejde så hurtigt som muligt...


  • #15   22. okt 2014 Silverchair

    Hehe, er du klar over hvad et byggeri koster? Alene 1 eklektiker koster ca 20000 om ugen - og det er kun for han møder op. Dertil kommer materialer, og man aldrig går alene på pladser.
    Og så er der tømrer, murer, malere, gulvmænd og rengøring som også skal til... Løber meget hurtigt op i svimlende beløber, og så skal du saftsuseme sælge mange eller extreem dyre cykelstumper.
    Og har der været knas på byggerierne, ekstra regninger mm.. Og en dårlig forretningsmodel, ja så er du doomed.


Kommentér på:
Tragisk konkurs

Annonce