{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Efter en tur hos cykelsmeden...

1.752 visninger | Oprettet: 30. dec 2015

Efter en tur hos cykelsmeden...

Hejsa, jeg kunne godt tænke mig, at høre jeres mening, omkring mine gear på min cykel!

Jeg har lige lige hentet den ved Fri-bikeshop her til eftermiddag. Den har fået ny bagskifter på, som jeg selv har monteret. De skulle så bare sætte kæden på, kablet ned til bagskifteren samt indstille gearene.

Jeg har før selv indstillet gearene, men jeg tænkte, at når det var nyt, så ville jeg hellere få en professionel til det.

Vi fik snakket om det, og prisen ville ligge omkring de 200.- inkl. et nyt kabel.

Jeg får så hentet den og kommer af med 405 kroner, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med, men jeg tænkte, at så længe den virkede, så går det nu nok. Men som i kan se på videoen, så kører gearene mildest talt, ad helved til.. jeg går så ind med den igen, og mekanikeren mener at det er fordi, at skifteren er blevet "mishandlet" men den fungerede altså fint, med den gamle opslidte bagskifter jeg kørte med før..

Er det ikke kun rimeligt, at de får den i nakken igen, og får den indstillet ordentligt, uden beregning, Da det er der jeg tror problemet ligger? han mente selv, at det var kablet mellem skifteren og bagskifteren, der skulle skiftes, hvilket jeg ikke ser nogen sammenhæng i.

Simon P
Mand | 29 år | Oprettet: 15. aug 2015


Kommentér på:
Efter en tur hos cykelsmeden...
  •   30. dec 2015 Jeg vil mene at kablet bare skal strammes en lille smule.
    Men jeg forstår heller ikke helt det du skriver, er der kommet nyt kabel på eller ej? For et ødelagt/slidt kabel kan sagtens resultere i et dårligt gearskifte.


  •   30. dec 2015 Justering ?
    Først øvre og nedre stop skruer for og være sikker. Derefter stramme kablet til den kan skifte op os ?


Annonce