3 gode grunde til at du skal have fingrene i en elladc...

3 gode grunde til at du skal have fingrene i en elladc...

2. feb 2021

I løbet af de sidste par år er der flere forskellige ting, som er blevet meget almindelige at se i gadebilledet. Det gælder særligt elløbehjul og -skateboards, men også andre eldrevne køretøjer er blevet mere og mere populære, såsom en elladcykel. Ladcyklen har efterhånden været forholdsvis populær i et par år i særligt København, fordi der er så fladt et landskab. På grund af den eldrevne versions tilblivelse, er de dog at finde også langt væk fra hovedstadsområdet i Aarhus og Aalborg såvel som de mindre byer rundt omkring. Men hvad er det så, at der er så særligt ved en elladcykel? Læs med her og find tre gode grunde til, at du bør eje en elladcykel.

Ekstra opbevaring til indkøbsturen

En af de store fordele ved en ladcykel er, at den har utrolig meget plads. Det vil sige, at du nemt kan tage den ned i byen eller når du skal handle ind, da der er masser af plads til, at du kan fylde dine varer og købte sager på ladet. Du skal altså ikke forsøge at balancere poser på styret eller bagagebæret, eller bekymre dig om der nu er nok plads i cykelkurven - der er nemlig mere end rigeligt med plads på ladet.

Får dig hurtigt langt omkring

Den største fordel ved at investere i en elladcykel er, at den netop er eldrevet. En almindelig ladcykel kan hurtigt blive tung og hård at køre rundt med, hvis du bor et sted, hvor der bare er en smule bakker. Dette behøver du ikke at bekymre dig om, når den kører på el. Det sørger nemlig for, at du uden problemer kan klare bakkerne eller køre med et tungt læs. Hvis du hurtigt og nemt vil omkring, er det en elladcykel, som du skal have fat i, uanset om de er 20 eller 60 år gammel. 

Tag børnene med

Den tredje grund til at du bør anskaffe dig en ladcykel med el, gælder særligt, hvis du har børn. Den er nemlig helt perfekt, hvis du skal fragte dine børn omkring, uanset om det er til skole, eller fordi I skal på tur i skoven, hen til bedsteforældrene eller lignende. Du kan være helt sikker på, at børnene vil finde det sjovt at sidde foran i ladet, imens du tramper derudaf for at få jer fra A til B. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce