3 tips til cykelferien

3 tips til cykelferien

24. jun 2020
Dette er sponsoreret indhold

Det er for mange snart tid til at holde sommerferie, hvilket betyder alverdens forskellige ferieplaner, hvor der bliver masser af tid til at nyde familie og venner samvær og det gode vejr. En af de ferieplaner som mange danskere vælger, er cykelferien. Dette er ferietype, som er god og underholdende for næsten alle aldre. Er du en af dem, der overvejer at tage på cykelferie eller allerede har planlagt at skulle af sted? Så kan du med fordel læse med i det følgende, hvor du finder tre gode tips til netop denne type ferie. God fornøjelse. 


De mest essentielle ting
Når du vælger at tage på cykelferie, vælger du helt automatisk en ferie, hvor det ikke er muligt at pakke den helt store bagage, da alt du skal have med, skal kunne være på dig selv og din cykel. Derfor er det vigtigt, at du kun pakker de mest essentielle ting. Nogle af disse ting er:
  • Penge
  • Powerbank
  • Toiletsager
  • Ting til overnatning - alt efter hvilket type overnatning du vælger
  • Lappegrej til cyklen
  • Førstehjælpskasse
  • Pandelampe
  • Gule veste og reflekser

Der er selvfølgelig en lang række andre ting, som tøj og håndklæder, som du også skal have med, men disse ting må du absolut ikke glemme. 
Du undrer dig måske over pandelampen. Denne er dog helt uundværlig - særligt hvis du ender med at køre om aftenen eller natten, eller hvis du overnatter i naturen. Sørg for at vælge den bedste pandelampe, så du ved, at den virker, som den skal, når du står og skal bruge den.

Hvordan vil du overnatte?
Foruden at have styr på pakkelisten, skal du have styr på, hvordan du vil overnatte. Dette bestemmer nemlig også, hvilke ting du skal pakke til turen. Der er mange forskellige former for overnatning, når det kommer til cykelturen. Du kan vælge at tage telt med, overnatte i shelters, bo på campingpladser, vandrehjem, hotel eller lignende. Mulighederne er derfor mange. Hvilken type du vælger, afhænge af, hvad du har det bedst med, hvilken type ferie du ønsker, og hvem du cykler sammen med. Hvis du har mindre børn med, kan det være en god ide at sove et sted, hvor I kan være indendøre. Dog er der også rigtig mange, der vælger at sove i telt og shelter, selvom de har børn med. Du kan også vælge overnatning alt efter vejret. Det er ikke så fedt at sove i telt, hvis det stormer.

Planlæg dine stop
Inden du tager af sted, planlægger du selvfølgelig din rute. Samtidig med at du planlægger denne, skal du dog også sørge for at planlægge dine stop. Når det er sagt, er der ingen, der siger, at du ikke må stoppe impulsivt i løbet af turen, hvis du støder på noget, som du gerne vil se eller opleve. Hvis du har børn med, kan det være en god ide at planlægge stop i nærheden af en zoologisk have, tivoli eller anden forlystelsespark, så de har noget at se frem til.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x