Billig el – hvordan kan du spare penge på din elregnin...

Billig el – hvordan kan du spare penge på din elregnin...

8. aug 2022
Dette indhold er sponsoreret

Af kendte grunde er elpriserne steget en del de seneste måneder, hvorfor det kan give mening at kigge sig om efter en billigere løsning. Dette vil denne artikel kigge lidt på, mens der også vil blive kigget lidt på, hvordan man kan forberede sig på fremtidige stigninger. 

Hvordan finder man billig el?

Hvis du er på udkig efter billig el - og derfor en billigere leverandør af el - så kan én af løsningerne være at sammenligne de mange udbydere på det danske marked online. Det kan nemlig være den rigtige løsning, hvis man har flere forskellige muligheder, og man ikke rigtig ved, hvordan man finder den rette til sin situation. Så hvis man for eksempel leder efter den billigste mulighed, så kan dette være noget, man specifikt vil kigge efter, når man sammenligner de mange muligheder online. 

Et af de steder, som du kan bruge til sammenligne, er Billig-Strøm.dk. Her vil du nemt og hurtigt kunne finde et overblik over de mange elselskaber og deres priser - samt anden relevant information. Dette kan for eksempel være det forventede forbrug af kWh, om det skal være grøn strøm, eller om det skal være en fast eller variabel pris. Samtidig vil det også være muligt at læse om forskellige informationer, og hvad de forskellige kriterier er, så man ved, hvad man vælger og ikke vælger. 

På den måde behøver man ikke at være forvirret, når man skal have fat i en billig udbyder af el - så man også kan få ladet batteriet til sin elcykel op, uden at det behøver at koste en formue i længden.

Man kan også forberede sig på fremtidige stigninger

Elpriserne er bekendt steget markant de seneste måneder, og det kan forventes, at denne stigning fortsætter. Det kan derfor være en god idé at begynde at forberede sig på, hvordan man kan spare på elregningen. 

For det første kan man sikre sig, at ens hus eller lejlighed er velisoleret. På den måde undgår man nemlig, at varmen slipper ud af huset, og man behøver ikke at bruge så meget energi på at holde temperaturen indendørs for at holde varmen. 

Yderligere, så kan man overveje at skifte til energieffektive apparater og pærer. Disse koster typisk lidt mere i indkøb, men vil hurtigt tjene sig selv ind igen i form af lavere elregninger. 

Endelig kan man overveje alternative energikilder såsom solceller eller jordvarme. Disse investeringer kræver typisk en større udlægning i begyndelse, men vil også give en markant besparelse på elregningen i fremtiden.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce