Brug for en pause på cykelturen? Her er 5 gode pauseid...

Brug for en pause på cykelturen? Her er 5 gode pauseid...

22. mar 2018

Hvis du er på en længere cykeltur, så kan der være brug for en kort pause fra din trampen i pedalerne. Det er dog ikke alle, der synes, at det er flatterende at finde et sted, hvor du blot kan nyde udsigten for en stund.

 

Hvis det er noget, du kan genkende, så er det heldigt, at du i denne artikel kan finde hele 5 gode idéer til, hvad du kan bruge til at fordrive tiden, når du holder en lille, kort pause fra din hårde tur på cyklen.

 

1. Se et afsnit af en Tv-serie på mobilen

Hvis du har din smartphone med, så kan du med fordel se et afsnit af en Tv-serie på mobilen. I dag kan du streame på langt de fleste smartphones, hvis du blot har en bruger hos f.eks. Netflix, Viaplay eller HBO Nordic, der alle har apps til både Android, iOS og Windows Phone.

 

Det er en god måde at få pusten på efter en hård cykeltur. Hvis du kan finde et roligt sted, hvor du kan sidde for dig selv med et headset i ørene, så er det bestemt en oplagt idé.

 

2. Stop op og nyd udsigten

Dette er naturligvis noget, der kræver, at du cykler i skønne omgivelser. Er det tilfældet, så kan du også sagtens tillade dig, at stoppe op og blot nyde udsigten. Særligt hvis du cykler et sted i udlandet med uhyre skøn natur.

 

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er det ikke alle, der synes, at det er en synderligt spændende måde at holde pause på. Hvis du derimod synes, at det kunne være skønt, at gøre et mindre stop og blot nyde udsigten, så er det også en god måde at koble fra på.

 

3. Lyt til en god lydbog

Du kan sagtens lytte til lydbøger, mens du sidder på cyklen, men hvis du har brug for en lille pause, så er det også noget, du med fordel kan gøre med en lydbog i ørene. Find en bænk eller lignende, hvor du kan sætte dig ned og slappe af, mens du lytter til bogen.

 

Du kan få lytte til lydbøger på mange måder, men den nemmeste løsning er dog – uden tvivl – at investere i et abonnement til en tjeneste som f.eks. Storytel eller Mofibo, som giver dig mulighed for at streame lydbøger.

 

4. Spil et spil på din smartphone

Langt de fleste danskere har stort set altid deres smartphone med sig, når de bevæger sig uden for hjemmet. Derfor er der også en god sandsynlighed for, at du har din smartphone med dig, når du tager afsted på en tur på din cykel.

 

I denne forbindelse skal det gøres klart, at det giver dig en række pausemuligheder. Du kan f.eks. spille et spil, hvilket kan være alt lige fra Angry Birds til roulette hos et online casino. Der er mange muligheder og derfor er der – med garanti – også noget, der tiltaler dig.

 

5. Tag på cykeltur sammen med andre

Hvis du er cykeltur sammen med en gruppe venner eller blot én ven, så er der også mulighed for blot at gøre stop sammen, sætte jer ned og tage en hyggelig snak, inden I cykler videre. I kan med fordel bruge pausen til også at blive hydreret og få drukket godt med vand.

 

Der er mange, der foretrækker at cykle sammen med en mindre gruppe eller en kompagnon. Det giver både muligheder for at presse hinanden på cyklen, men også for at have én eller flere at holde pause med, når man lige skal have pusten igen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x