Campingferie er noget helt særligt og skal prøves

Campingferie er noget helt særligt og skal prøves

14. maj 2020

Dette er sponsoreret indhold

Står du med en sommerferie, som du mangler at lægge planer for? Så kan det være, at du finder svaret på, hvad du skal lave i denne artikel. En af de mest populære ferieformer blandt danskerne, er campingferien. Dem der ikke har prøvet det, mener mange gange, at det ikke er noget for dem, men campingferie er mere eller mindre noget for alle. Har du derfor ikke prøvet det endnu, eller er det længe siden, er det måske blev på tide at tage af sted. 

Hvad er en campingferie?

Campingferie kan indbære flere forskellige ting. Som regel betyder det, at du tager på en campingplads og overnatter her for en stund. Der er dog forskellige måder, hvorpå du kan overnatte her. Du kan vælge at bo i hytte, telt, campingvogn, autocamper, camplet eller lignende. De fleste vælger dog en campingvogn, når de skal campere.

Sådan kommer du rundt

Når du tager på campingferie, er det ikke altid, at du har lyst til at tage bilen, når du skal rundt i området. Mange gange kan det heller ikke betale sig at tage bilen. Derfor er det en god ide at tage cykel, el løbehjul eller lignende med, så du nemt kan komme rundt samtidig med, at du kan nyde vejret. Rigtig mange campingpladser ligger i nærheden af en by, og det er derfor nemmere at hoppe på cyklen eller løbehjulet, end det er at køre afsted i bil.

Hygge og gode stunder

På campingferien er der god mulighed for at hygge sammen med dem, du er afsted med. De fleste griller, tager på stranden, bader i poolen, går ture, udforsker lokalområdet, spiller spil ved campingbordet og hygger sig på bedste vis. På campingferien er det muligt at slappe af, men det også muligt at skabe en aktiv ferie. Der er næsten altid mulighed for gode cykel-, løbe- og vandreruter i nærheden af de forskellige campingpladser rundt om i Danmark. Er det det aktive, som du er ude efter, er det en god ide at have dette for øje, når du skal vælge den helt rigtige campingplads til din campingferie.

Sydpå er også en mulighed

Hvis du synes, at campingferie lyder skønt, men har en interesse i at skulle til udlandet, kan det sagtens lade sig gøre at kombinere disse to ting. Der findes nemlig utallige campingpladser rundt om i Sydeuropa. Særligt er det populært i Italien, Spanien og Kroatien.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x