Det er vigtigt at være ren og lækker

Det er vigtigt at være ren og lækker

17. jan 2019

Personlig hygiejne er noget, de fleste bliver introduceret til i en tidlig alder. Som man vokser op og bliver teenager og dernæst voksen lærer man at bruge deodorant, vaske sig bag ørene og lignende. For den sexuelt aktive voksne person er intim hygiejne meget vigtigt. Det er et turn-off for de fleste seksuelle partnere, hvis man ikke holder sig tilpas ren og lækker i de private regioner. Intimhygiejne er lige vigtigt for mænd og kvinder. Derfor har Sexnetto sørget for en kollektion af diverse sæber og redskaber, der kan hjælpe den seksuelt aktive person med at holde sig ren og lækker.

For både mænd og kvinder er det vigtigt at vaske sig minimum én gang dagligt - gerne oftere, hvis man har en hverdag med meget fysisk arbejde. Man skal dog være påpasselig med at bruge anden sæbe end intimsæbe, da det kan lede til irritation, infektion eller nedsat følsomhed. Er tiden der ikke til et bad med brug af sæbe, kan en vaskeklud med varmt vand bruges som alternativ.

Ikke kun for din partners skyld

Det er ikke blot for din partner eller dine partneres skyld, at du rengør dig selv. Renlighed er med til at forebygge ubehageligheder som lugte, infektioner og lignende. Efter seksuel aktivitet bør man også vaske og rengøre sig. Nogle intimprodukter er designet til at hjælpe med for eksempel ekstra fugtgivende sæbe. Selvom man bruger intimsæbe er det vigtigt, at man er påpasselig med ikke at få det op i selve skeden for ofte, da det kan medføre ubalance og ubehagelighed på trods af, at sæben som oftest er pH neutral.

Mange forskellige produkter

Da der findes et utal af forskellige produkter orienteret mod intim hygiejne kan det være svært at vide, hvad der er kvalitetsvarer, og hvad man bør undgå. Som udgangspunkt er det altid en god idé at købe fra sider, der specialiserer sig i produkterne. På den måde er man sikret et produkt, der er pålideligt og nemt at bruge - lige meget hvad. Udover sæber kan man også købe diverse kits, der er designet til specifikke områder. Dette kan både være tiltænkt barbering eller generel rengøring. Ofte sælges der også ting såsom tamponer eller diverse cremer til både afblegning eller blot til at blødgøre og give fugt til den lidt mere følsomme hud omkring de private områder.

Også til andet end bare kroppen

Intim hygiejne strækker sig også til andet end blot kroppen. Har man sexlegetøj i hjemmet skal de også rengøres, og det falder også ind under intim hygiejne. Rengøringsmiddel eller sæbe til sexlegetøj skal også være den rigtige slags og i god kvalitet. Her er det især vigtigt, at det ikke indeholder nogle former for parfume, da det i sidste ende kan vær med til at skabe ubehag fremfor behag. Sørg derfor for at købe de rigtige produkter til ikke blot din egen krop, men også til det sexlegetøj, du bruger. Det er alle pengene værd at investere i produkter af høj kvalitet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x