Det miljøvenlige transportmiddel for hele familien

Det miljøvenlige transportmiddel for hele familien

6. nov 2018

Lige så genialt et transportmiddel en ladcykel er, lige så tung er den at køre på. Nu findes den så i en eldreven udgave, og så kan du virkelig udnytte cyklen som det smarte og miljøvenlige alternativ til bilen, som den er.

Lad fornuften og hensynet til miljøet vinde i valget af transportmiddel til familien.


Det fede transportmiddel i byen

Bor du i byen, så ved du, hvor håbløst det kan være at manøvrere rundt med en bil i familiestørrelse. For slet ikke at tale om at skulle finde en parkeringsplads. Det er virkelig håbløst.

For det første er det ikke muligt at finde en ledig parkeringsplads. For det andet er det både dyrt og bøvlet at betale for det og for det tredje kommer du ofte til at holde pænt langt fra det, du skal besøge. Så står du der med armene fulde af børn, tasker og indkøb og er nødt til at gå langt med det.

Så er det, at den eldrevne ladcykel kommer ind i billedet. For den kan det hele. Den kan fyldes op med unger og alting, den kan lige smutte rundt i indre by, og den er nem at få parkeret.

Derfor er den det allermest geniale køretøj til bykørsel.


Bæredygtigt transportmiddel

En elcykel koster ikke meget energi at holde i gang, og du er også selv med til at producere en del af den.

Sammenlignet med, hvor meget brændstof en bil bruger, så er en elcykel den rene engel. Derfor kan det i høj grad forsvares at bruge en elcykel frem for en bil til privat kørsel.

Du kommer hurtigt og nemt omkring på en elcykel og kan gøre det med den allerbedste samvittighed.

Lad bilen stå, eller lad helt være med at anskaffe jer en. I byen er den slet ikke nødvendig.


Valg af el-ladcykel

Der kommer flere og flere elcykler på markedet. Det gør der jo, fordi flere og flere har fået øjnene op for, hvor bekvemme og praktiske de er.

Det gælder også for ladcykel-udgaven. Mange familier sætter meget stor pris på den frihed og fleksibilitet, man får med en elcykel.

Inden du vælger, hvilken du skal have at køre rundt på, kunne du lige tjekke nogle af de bedste el-ladcykler, som Testmagasinet har testet for nylig.

Efter at have tjekket dem, er du bedre i stand til at vælge den cykel, der passer bedst til jer.


Mere end bare en cykel

Selvfølgelig er en ladcykel primært et transportmiddel. Men da den jo er udstyret med et ret rummeligt lad, så udvider det brugsværdien.

Du kan for eksempel transportere op til fire mindre børn i den. Det kunne så også være en hund, der blev kørt rundt på den måde.

Desuden kan den også rumme nogle større genstande, som eller kan være vanskelige at transportere på en cykel. Det kan være mindre møbler, værktøj, affald, ting til genbrugsbutikken eller hvad som helst.

Således har cyklen en alsidig allround funktion.


Hyggelig i gadebilledet

At se sådan en ladcykel, der er pakket med børn, tæpper og sager, er jo et hyggeligt indslag i gadebilledet. Det giver noget liv i gaden på en helt anden måde, end en bil gør.

Og når den nu også rent faktisk kan køre i et mere fremkommeligt tempo, så er de heller ikke den småirriterende prop-skaber i trafikken, som den ikke eldrevne model kunne være.

Der er helt klart sket en positiv udvikling af ladcykler med disse eldrevne modeller.

Lad således både hyggen og det bæredygtige aspekt tage over, når I skal vælge et transportmiddel til kørsel i byen. Det vil gavne både jer selv og resten af samfundet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x