Drømmecyklen til dig med børn

Drømmecyklen til dig med børn

21. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret 

Pruster du også når du, med ungerne bagpå i cykelanhængeren, trasker afsted i pedalerne? Kender du til cykelstiraseriet, som opstår når de små skal afleveres i børnehaven, på samme tid som morgentrafikken for alvor skydes i gang? Det er ikke nemt at holde gang i kærligheden for jernhesten, når det altid viser sig at være en kamp. Når de små ikke kan cykle endnu og du ikke vil opgive kærligheden for pedalerne, så må nye metoder tages i brug. Men bare rolig, du kan stadig nyde vinden i håret og sved på panden, men med lidt mere medvind på cykelstien. Der findes nemlig en cykel perfekt til én som dig. 


Hop med på bølgen og hop op på cyklen 

Du har nok spottet dem på cykelstien. Dem som overhaler uden prusten, dem som cykler op ad bakken, i en fart der virker lidt får tjep ift. resten af flokken. Elcyklen er ikke længere en dyr fantasi, men faktisk en oprigtig mulighed rigtig mange ikke kun overvejer, men i stigende grad anskaffer sig. Elcyklen er designet ligesom en normal cykel, forskellen er bare at den har en elektrisk hjælpemotor. Det kan godt lyde lidt som en forfinet knallert, men det er det langt fra. Motoren kan kun aktiveres idet du træder i pedalerne, hvilket betyder at du ikke bliver nødt til at give afkald på glæden ved at cykle – du får bare et lille skub, eller lidt personlig medvind om man vil. Giv ikke afkald på komfort 

Elcyklen er altså en smart løsning for dig, som ønsker lidt ekstra hjælp på cykelstien. Cykel modellerne udvikles i takt med deres popularitet og nu er der kommet en lækker løsning for dig, som gerne vil have børnene med på cykelstien. Du kan få en el ladcykel, som ligesom de andre elcykel modeller, fungerer ligesom deres normale pendant, blot med lidt hjælp til farten. El ladcyklen er smart fordi du får samme komfort med tilføjelsen af en motor, som giver dig mulighed for at få børnene med uden, at skulle slave dig vej gennem trafikken.


At cykle giver en frihed din bil ikke kan 

Med en ladcykel har du dine børn foran dig, fremfor bagved i en cykelanhænger. På denne måde kan du holde øje med de små, og undgå usikkerheden ved ikke at kunne se dem i trafikken. Desuden, så sidder de højere oppe end tilfældet ved et påhæng og de kan derfor kigge ud på omgivelserne, hvilket gør el ladcykel ideel til en cykeltur ude i det fri. En cykeltur giver så meget mere end en tur i bilen, men det kan være svært at holde fast ved glæden af pedalerne, når der er tidspres og lang vej frem. En el ladcykel giver dig netop mulighed for, at opretholde glæden ved at cykle, samtidig med at motoren hjælper når turen bliver hård. Der ingen grund til at tænde for bilen, for når du har sådan en fætter parkeret, er du klar til at overtage cykelstien på ny.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x