Find stort udvalg af billige cykelhjelme på Cykler.dk

Find stort udvalg af billige cykelhjelme på Cykler.dk

4. sep 2018
Cykler du blot en kilometer på arbejde eller til skole hver dag, er du hobbycyklist eller erfaren landevejsrytter? Uanset hvad er det en god idé at spænde en cykelhjelm om hovedet, før du træder op på din cykel. Uheld kan ske for selv den bedste – og så er det mest optimalt at have beskyttet sit hoved mod grumme hjernerystelser eller det, der er værre. Find et stort udvalg af billige cykelhjelme hos Cykler.dk

Cykelhjelme til alle  
Alle cykelhjelme på Cykler.dk er gået igennem nåleøjet på diverse sikkerhedstest, og de er altid godkendt til brug i forhold til de europæiske sikkerhedskrav. Mange af cykelhjelmene opfylder endda også de meget strengere amerikanske sikkerhedskrav. Sikkerheden og kvaliteten skal være i top, når man vælger cykelhjelm, og det er den hos Cykler.dk.
 
I sortimentet findes alt lige fra cykelhjelme til børn til professionelle racerhjelme. Der føres mange forskellige mærker, herunder Bell, Abus, Rudy Project, Specialized, Giro og MET. Der er desuden lidt for enhver smag designmæssigt: både de klassiske hjelme i sort og hvid eller med forskellige farvesammensætninger, der skiller sig mere ud på cykelstierne eller landevejen.
 
Alt i alt – vi har cykelhjelme til ethvert behov. Men hvilken cykelhjelm passer så til dig og netop dit behov?

Find den helt rigtige cykelhjelm til dit behov
Der er et par ting, du skal kigge efter, når du leder efter en cykelhjelm. Først skal du overveje, hvilken slags cykelhjelm, der passer til dine behov. Skal du blot bruge den til en cykeltur til skole eller arbejde, vil en ganske almindelig skaterhjelm nok være et godt bud. Er du derimod en aktiv mtb-cyklist, der cykler i al vind og vejr og måske også i naturen, kan en hjelm med visir være en god løsning. Så undgår du vand og vind i øjnene, mens du cykler. Er du mere til lange cykelture på landevej, kan en hjelm med god ventilation og uden for meget luftmodstand være løsningen.

Vigtigst af alt: Hjelmen skal passe og sidde godt
Fælles for alle cykelhjelme er, at de skal passe og sidde rigtigt på hovedet, før de beskytter ordentligt. Når du bestiller en hjelm fra Cykler.dk er det derfor vigtigt, at du afprøver den og justerer den til hovedet, før du hopper på cyklen.
 
De fleste hjelme i vores sortiment fås i forskellige størrelser, hhv. Small, Medium og Large. Under hver hjelm ses, hvad de specifikke størrelser svarer til i cm. Så finder du din egen hjemstørrelse ved at måle rundt om hovedet et par cm over ørerne og øjenbrynene.
 
Hjelmen skal også justeres, så den passer perfekt. Hvis den ikke sidder rigtig, beskytter den ikke som den skal. Hjelmen skal sidde godt fast uden at kunne rykke for meget rundt, men den skal heller ikke være så stram, at du ikke kan trække vejret for stroppen. Den forreste kant skal være cirka centreret i panden, og ikke falde for langt ned eller glide op.
 
Skulle du være så uheldig at tabe/støde din cykelhjelm, kan cykelhjelmens evne til at give optimal beskyttelse være nedsat. Derfor er det vigtigt at købe en ny med det samme!

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x