Fire ting du skal huske til din cykelferie

Fire ting du skal huske til din cykelferie

8. jul 2020

Dette indeholder sponsoreret indhold 


Vi kender alle det med at skulle på ferie, hvor der er rigtig meget der skal pakkes. Men det kan være svært helt at finde ud af og huske, hvad der skal pakkes ned. Det kan være særlig svært, hvis du skal på cykelferie, da du skal kunne have det hele med på cyklen. Når man skal pakke til cykelferie, kan man hurtigt komme til at prioritere de ting der kan være på cyklen. Derfor kan man godt komme til at glemme nogle af de vigtigste ting til cykelferien. Hvis du gerne vil læse mere om de fire ting du skal huske til din cykelferie, læs med her. 

Ting til overnatning 

En af de ting, du skal huske at have med på din cykelferie, er ting til overnatning. Det vil sige, at du skal huske at medbringe et telt der kan monteres på cyklen. Men du kan ikke nøjes med kun at medbringe teltet. Du bør også medbringe liggeunderlag og sovepose, du kan sove godt på hele turen. Skal du have det sjovt på cykelferien, kan du medbringe dildoer også. 

Tøj til alt slags vejr 

Når du har styr på, hvordan du skal sove, kan det være en fordel at tænke på din påklædning. Hvis du skal på cykelferie i Danmark, kan det være en rigtig god ide at tage tøj med til alt slags vejr. Det vil sige, at du skal huske regntøj, en varm jakke, noget tøj til de solrige dage og varmt tøj til om aftenen samt de kolde dage. På den måde er du sikker på at du er dækket helt ind. 

Ting til madlavning 

En tredje ting du skal tænke på, når du pakker til cykelferie, er ting til madlavningen. Du kan eksempelvis medbringe en trangia til madlavning, så du undgår at slæbe rundt på gryder og pander. Det kan også være en god ide at medbringe krydderier, kaffe, te og andre vare man bruger i dagligdagen. 

Lappegrej til cyklen 

En sidste ting der kan være rigtig god at have med, når du tager på cykelferie, er lappegrej til cyklen. Hvis du skal ud på en længere tur, kan det være at du kommer til at få brug for en måde at lappe dækket eller fikse kæden. Derfor er det altså en rigtig god ide at have lappegrej og værktøj med, så du er sikker på du kan få cyklen med hele vejen rundt. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x