Mangler du den perfekte gave til cykelentusiasten?

Mangler du den perfekte gave til cykelentusiasten?

12. maj 2020

Med tiden er der efterhånden kun opstået flere anledninger til, at vi skal give gaver til hinanden. Det kan derfor være udfordrende at blive ved med at komme på de gode gaveidéer, når mærkedagene kun bliver flere. Måske skal du til fødselsdagsfest hos en ven eller et familiemedlem, som bare ikke kan få nok af cykler, hvorfor du står du og mangler en god gave? Herunder får du fem gode gaveidéer til cykelentusiasten.


Køb nyt cykeludstyr

De første to gaveidéer finder du under kategorien “udstyr”. Denne gaveidé er ideel, hvis personen, som du skal give gave til, selv cykler en del. Der er naturligvis to typer af udstyr. Der er det udstyr, som skal sidde på selve cyklen, og så er der det udstyr, som skal sidde på rytteren.

Den første gaveidé er derfor udstyr til cyklen. Hvis der tale om en rigtig racercykel, kan du eventuelt give personen nogle nye dæk, som passer til cyklen. Det kan ligeledes være en cykelcomputer eller en lås, der sikrer, at cyklen ikke falder i de forkerte hænder. Hvis det er en normal cykel, findes der mange forskellige ting, som kan pynte cyklen. En cykelkurv, en ny dynamolygte eller en ny sadel. Valget afhænger naturligvis af, hvad der trænger til at blive udskiftet på cyklen.

Den anden gaveidé er udstyret til rytteren. Der findes mange forskellige muligheder. Det kan være en ny cykelhjelm, cykelsko eller en drikkedunk, som rytteren kan få med på sine lange cykelture.


Motion i hjemmet

Den tredje gaveidé er perfekt, hvis cykelentusiasten ønsker at holde sig i form året rundt. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at købe personen en motionscykel, som kan stå i hjemmet. På den måde kan han eller hun altid holde formen ved lige – også når de mørke vintermåneder kommer til.

Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til motionscykler. Du kan eksempelvis få en motionscykel, hvor du sidder i en normal position, men du kan også få en siddecykel. På nettet kan du hurtigt og nemt finde inspiration til, hvilken motionscykel du bør købe og pakke ind som gave til cykelentusiasten.


Cykeloplevelser

Den fjerde og femte gaveidé falder under kategorien “oplevelser”. Oplevelser er ofte nogle af de bedste gaver, vi kan give hinanden. Tid sammen kan ikke erstattes. Derfor kan du overveje at invitere cykelentusiasten med ud på en cykeloplevelse i løbet af sommeren.

Den fjerde gaveidé kan derfor være, at du inviterer cykelentusiasten med ud på en uges cykelferie i Danmark, hvor I skal køre nogle lange strækninger og nyde det danske sommerlandskab. Det behøver ikke at være en dyr gave, selvom I selvfølgelig skal betale for overnatninger – medmindre at I medbringer et telt.

Hvis du vil ramme toppen af poppen, kan du invitere cykelentusiasten med til udlandet, hvor I sammen overværer et af de store cykelløb? Femte gaveidé tilhører derfor den lidt dyrere ende af skalaen, men det bliver uden tvivl en oplevelse, som I aldrig vil glemme. I kan eksempelvis tage til Frankrig og se Tour de France. Det er ligeledes en mulighed at tage til Italien for at se Giro d'Italia.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x