Markedets måske bedste El-cykel i 2018

Markedets måske bedste El-cykel i 2018

8. okt 2017

Der er meget store forventninger til den omtalte Kalkhoff Jubilee B7R Advance el-cykel. Denne nye 2018 model, er intet mindre end fantastisk.

Hos en af Danmarks førende cykelforhandlere, Cykelexperten, har de netop fået dame-modellen på lager. El-cyklen har køreegenskaber som var det en almindelig cykel. Den har syv indvendige gear, hydraulisk kaliberbremser samt fodbremse.

Bosch Active Cruise

Jubilee cyklen er udstyret med en af markedets mest udbredte centermotor fra Bosch, der går under navnet Active Cruise. Denne anerkendte Bosch motor yder et støtteniveau på op til 225%, og har med sine 250 watt rigtig meget power. Motoren har en blød opstart, som gør cykeloplevelsen yderst behagelig. På bagskifter varianten, er der en shift detektion, der hjælper mod slid og aflastning på komponenterne. Slitagen er derfor mindre, hvilket sikrer at motoren opretholder den høje kvalitet. Også i 2018 er Bosch Active Cruise motoren meget let og har en lav vibration.

Det nye i denne model, er at der er givet mere frihøjde gennem en ny og optimeret integration af den kendte Drive Unit.

Testvinder?

Selvom det stadigvæk er tidligt at kåre en testvinder, er modellen her en storfavorit. Det er ofte Kalkhoff som løber med titlen som bedste El-cykel. Sidst i 2017 var det søstermodellen Agattu som vandt overlegent hos forbrugermagasinet TÆNK. I år kunne vi meget vel se Jubilee tage sejren. Pris, kvalitet og ydelse hænger simpelthen ualmindeligt godt sammen.

En el-cykel af denne kvalitet er naturligvis fuldt udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/ forlygte. Endvidere er der komfortable affjedringer i både saddelpind og forgaffel.

Kalkhoff yder altid 10 års stelgaranti, hvor stellet i dette tilfælde er en Bosch V2 Aluminium. Det er vigtigt at du registrerer købet af din nye Kalkhoff cykel efterfølgende på deres hjemmeside, for at sikre garantien træder i kraft.

Lyder denne el-cykel som noget for dig, anbefaler vi at du besøger Cykelexpertens Megastore på Slotsherrensvej 103 2720 Vanløse. Her har du rig mulighed for at se nærmere på cyklen, og eventuelt også få en prøvetur, således du selv kan få lov at opleve de mange kvaliteter.

Cyklen fås både i grå og hvid. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce