Når cyklen går i stykker

Når cyklen går i stykker

19. okt 2020

Cykelture i sommertiden er super fantastiske. Ikke nok med at man kan mærke den kølige vind imødekomme den svedende pande, men man mærker også musklerne pumpe pedalerne rundt i et højt gear, mens hastigheden øges mere og mere. Cykelture vækker en nysgerrighed i en, så når man har vænnet sig en særlig rute, så kan man begynde at overveje, hvor en af sidevejene fører hen.

Cyklen bringer en på eventyr, såvel som man kan tage på rejser, nogle bruger dem til at tage på job, og derfor viser det cyklens essentielle rolle for mange familier og ryttere, som finder glæde i lidt god træning.

En ulykke med bekymringer

Når jernhesten får denne høje status, er det ikke en overraskelse at et tab vil være katastrofalt for cykelejeren. Cykeltyve er i sig selv ikke unormalt, men bruger man en cykel meget, så vil den logisk nok også blive nedslidt og ødelagt til et punkt, hvor kun en ny cykel vil være vejen frem.

For en gennemsnitlig cyklist, der benytter den som transportmiddel til og fra arbejde, der kan en cykels egenskaber være prioriteret anderledes, og prisklassen være mere ligegyldig. Problemet er for motionister vil der være flere ting, der indebære en cykel, og man kan derfor føle, at man har et behov for at finde den bedste bank til at låne penge til en ny cykel.

Lavt lån sammenlignet med alternativer

Når det gælder transport og lån til eventuelle transportmidler, så vil cyklen være at betragte som et af de mildere lån at tage. En af de gode ting, der ligger i en cykel er, hvordan cyklen ikke er en del af det faste budget. Ser man på fx lån til en bil, så vil man samtidig med, at man betaler af på lånet også skulle betale både afgifter og brændsel.

Cyklen har dog ligesom bilen den udgift at skulle repareres i ny og næ, men her vil prisklassen også være anderledes. Man kan sagtens forestille sig, at det er en større omvæltning for billisten at skulle vælge bussen frem for cyklisten af den simple grund, at ikke alle cykelryttere er villige til at trodse vind og vejr for at få en god mængde motion på vej til arbejdet.

Her vil bilisten være påvirket af en anden form for selvstændighed som en landevejskonge, der har sit moment mellem ham og bilen og pludselig vil skulle give sit scepter til en anden.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MikaelSimonsen
MikaelSimonsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. nov 2021
MikaelSimonsen
MikaelSimonsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. aug 2021
x