Rejs på cykelferie

Rejs på cykelferie

18. maj 2020

Der findes ikke noget bedre end en aktiv ferie. Mange steder i verden kan man tage på cykelferie, og det har rigtig mange fordele med sig. Bl.a. kommer man ud og ser noget natur, som de færreste turister får oplevet. På cyklen kan man komme tættere de lokale, den smukke natur og se skjulte steder. På disse ture finder man hyggelige lokale restauranter, smukke udsigtspunkter og veje som man aldrig kan finde fra stranden eller i bil.

 

Mange muligheder for cykelferie

Det er muligt at rejse på jernhesten i hele verden. Dog er de bedste veje i centraleuropa og Nordamerika. Rejser man rundt i Asien, Sydafrika eller Sydamerika findes der rigtig mange hullede veje og ikke den gode civilisation. Dog er det områder hvor almindelige dagsture er at foretrække. Mange steder er cykler ikke det foretrukne transportmiddel, men derimod er scootere i stort brug. På mange hoteller kan man dog leje cykler, for at tage lidt rundt i de forskellige områder. Her kan man ofte cykle ud til små skjulte bugter, hyggelige strande eller blot udforske byerne man bor i.


Derfor er cykelrejser geniale

Vi har ofte været på cykelrejse i Europa. Her er der brugt utallige timer i bjergene, men også på Mallorca. I alperne cykler vi ofte rundt i bjergene for at give den max gas. Her kan man med fordel bo i forskellige byer på ferien, for at se forskellige områder. Bl.a. kan man bo i Sell am Zee i Østrig eller Alpe D’Huez i Frankrig. Herfra kan man cykle på fantastiske bjerge og nyde de smukke udsigter. Fordelen er at man samtidig kan gå i fantastiske områder, tage skilifterne til toppen af bjergene eller stå på ski på gletchere.

 

Find din cykelrejse

Du kan med fordel finde din rejse på travelday.dk. De viser de destinationer til dig, hvor du kan tage på cykelferie. Her kommer de med anbefalinger i hele verden. Cykel bl.a. mellem rismarker i Vietnam eller under varme himmelstrøg på Mallorca. Man bør prøve en cykelferie, eller hvertfald en ferie hvor man tager på cykelture. Det giver nogle fantastiske oplevelser og nye minder.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x