Sådan finder du billige flybilletter

Sådan finder du billige flybilletter

21. feb 2018
Der er stor konkurrence mellem flyselskaberne, så der er mange penge at spare på billige flybilletter. I sær hvis man er vågen, og ikke bare vælger det første tilbud, som man får tilbudt på et bestemt rejsemål. 

Det handler om at være vågen og kigge ved flere selskaber, eller kigge på en af de mange portaler, som har lavet en oversigt over billige flybilletter, hvor selskabernes priser bliver sammenlignet. Man kan dog også bruge en rejseagent, som kan lede efter billetterne til en. Men for at det er en god løsning, så kræver det ofte mere komplicerede ordrer med jordomrejser og lignende. 

Billige flybilletter uden for skolernes ferier 

De billigste flybilletter finder du klart uden for skolernes sommerferie, da det er perioder uden så stor efterspørgsel. Her er der nemlig ikke så mange andre, som kæmper om de samme billetter, hvorfor de er billigere på disse tidspunkter. 

Samtidig har flere undersøgelser vist, at det er billigst at rejse om tirsdagen. De fleste vil nemlig gerne rejse fra starten af deres ferie, som ofte starter om fredagen. Er du fleksibel, så kan det derfor betale sig at rejse på de dage, hvor andre ikke så ofte rejser. Og er du derudover villig til at rejse på lidt skæve tidspunkter på dagen, så kan der være endnu flere penge at spare på de billige flybilletter. Disse billetter er nemlig også sværere for selskaberne at sælge, hvorfor de må sætte priserne ned. 

Der er ofte tale om billetter meget tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Af og til kan det dog sagtens passes ind til ferieplanerne, så prøv at være fleksibel med dine rejsetider, så er der en kontant gevinst. 

Cykelferier er et hit 

Danskerne tager mere og mere på ferie, og det er ikke længere på den klassiske charterferie. Vi vil nemlig gerne opleve noget spændende, hvorfor f.eks. cykelferier er blevet populære. Her kan man både se en masse flot natur, få en kæmpe oplevelse og holde formen ved lige. Flere og flere har fået øjnene op for dette, og i sær spanske feriemål hitter inden for cykelferier. 

Generelt er det meste af Sydeuropa dog et oplagt feriemål for cykelglade danskere. Her er vejene kuperede, landskaberne flotte og varmen er skøn at cykle i. Man skal bare huske nok med vand. 

Cyklen med på ferien

Man kan enten vælge at tage sin egen cykel med på ferien eller leje en cykel, når man kommer frem. De fleste flyselskaber har gjort det muligt at have cykler med i stor bagage, de skal bare skilles ad i store dele. Er man ikke så meget til dette, så er det god mulighed for at leje en cykel på feriemålet. I sær hvis man vælger et sted, hvor der er mange cykelturister. Dette er også en nem løsning, og udvalget er stort og godt. 

Så det kan sagtens lade sig gøre at rejse uden sin cykel, hvis man gerne vil opleve en rigtig cykelferie. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x