Sådan gør du din cykeltur ekstra smart - og sikker

Sådan gør du din cykeltur ekstra smart - og sikker

7. jan 2021

Dette indhold er sponsoreret


Er du en passioneret og engageret cykelrytter eller mountainbiker, er du cykel-motionist eller bruger du blot din cykel som transportmiddel? Uanset hvilke cykel behov og præferencer, du har, kan du have brug for at gøre din cykeltur endnu mere smart og sikker ved hjælp af diverse gadgets. Der findes naturligvis gadgets, som egner sig mere eller mindre til dine cykelvaner, men i denne artikel sætter vi fokus på de tre gadgets, som vi mener, at alle cyklister - uanset hvor meget man cykler - har brug for for at gøre cykelturen mere smart og sikker.


Invester i en god cykelcomputer

En cykelcomputer i dag er ikke det samme som det, det var engang. For i “gamle dage” var en cykelcomputer blot en lille brik på dit cykelstyr, som kunne fortælle dig distance, hastighed og gennemsnitsfart. Men i dag kan en cykelcomputer meget mere end det. Den kan være dit digitale kort over din rute, og flere af dem kan endda koble sig op på internettet, og når du kommer hjem kan du koble den op til din computer, så du kan analysere dine data yderligere og blive klogere på, hvordan du næste gang kan effektivisere din cykeltur. Du kan finde en god internetforbindelse på find-internet, som kan gøre din cykelcomputer endnu mere effekiv og brugbar på cykelturen.


Pas godt på hovedet med en god cykelhjelm

Cykelhjelm er naturligvis en vigtig ting - hvis ikke den allervigtigste ting - man skal huske på sin cykeltur. For uden en hjelm på hovedet vil du, i tilfælde af et uheld, ikke kunne passe tilstrækkeligt på dit hoved, hvilket potentielt kan have fatale følger. Det er derfor super vigtigt, at du passer godt på hovedet med en god og synlig cykelhjelm. For eksempel kan du vælge at investere i en cykelhjelm med indbygget lys, så du bliver endnu mere synlig i de mørke timer.


Gør cykelturen endnu sjovere - bagefter - med et actionkamera

Er du interesseret i også at gøre tiden efter din cykeltur endnu mere spændende kan et actionkamera være måden at gøre det på. Det er især oplagt til dig, der cykler på mountainbike, fordi du efterfølgende har mulighed for at nærstudere din cykeltur i det bakkede terræn, og du kan tilmed gense nogle af dine vildeste stunts på cyklen eller de smukke omgivelser, som du har cyklet i. Et action kamera er altså et must have gadget for den passionerede mountainbike cyklist.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce