Tre gode forslag til hvor du skal spise i Aarhus

Tre gode forslag til hvor du skal spise i Aarhus

21. mar

Dette er sponsoreret indhold


Når du er på weekendtur med din kæreste, veninde eller søster i smilets by, Aarhus, er der rigtig mange muligheder, når I skal finde ud af, hvor I skal spise henne. Skal I have noget hurtigt inden filmen starter i biografen, eller vil I gerne sidde i flere timer og nyde forskellige retter, mens der bliver serveret massere af hvidvin? Uanset hvad I er til, er der noget at komme efter i den lille storby midt i landet. Men det kan også være svært at finde ud af, og derfor kommer der her tre gode forslag til hvad I skal vælge, når I skal ud og spise i den lille storby, Aarhus.

Shawarma

Det er ingen hemmelighed, at der ligesom i København, også er et stigende antal streetfood restauranter der serverer shawarma i Aarhus. Durumrullen har efterhånden overtaget førstepladsen som den mest populære streetfood i Danmark, efter at den franske hotdog har siddet på tronen i årevis. Her har Aarhus selvfølgelig også fulgt med udviklingen. Men det er ikke længere kun en nem og hurtig spise, der appellerer til de tømmermændsramte. Man kan efterhånden også få fat i den mere gourmetvenlige variant i byen. Der er flere steder i Aarhus som har vundet priser for deres lækre durumruller, og Danmarks bedste spisested med shawarma ligger da også i smilets by.

Burger

Burgeren har længe også været i toppen af danskernes foretrukne søndagsspise. I Aarhus er det ingen undtagelse, for det bugner med steder der serverer lækre burgere med kød fra fritgående kvæg og økologiske grøntsager. I den kategori skiller Burger Boom sig ud, især fordi de har vundet prisen for byens bedste burger flere år i træk. Ligeledes er Kødstadens Burger Joint også på denne liste, hvis man er til burgeren som slagteren serverer. Café Englen er et rigtig godt bud til jer, der er vilde med det franske køkken, og de serverer den populære engleburger, som sammen med den skønne indretning, gør dette sted værd at besøge. 

Tapas

Hvis I ikke har den store sult, men I til gengæld har den store tørst efter et godt glas vin, kan det være at I skal finde en tapasrestaurant. Her er der også et væld af muligheder i Aarhus. Med tapas er der næsten noget for enhver smag, da de små retter kan være inspireret af diverse køkkener fra rundt om i verdenen, selvom det originalt er en spansk spise. Retterne kan desuden både blive serveret varme eller kolde, afhængig af hvad du har bestilt. Den røde tråd igennem de forskellige retter er ofte, at de alle kan indtages sammen med et godt glas vin, som næsten er en del af retten. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MikaelSimonsen
MikaelSimonsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. apr
MikaelSimonsen
MikaelSimonsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. mar
x