Vil du også have mere sjov i hverdagen?

Vil du også have mere sjov i hverdagen?

14. apr 2021

Vi er alle slaver af vores telefon, fordi de giver os en masse serotonin, når vi får et like eller en notifikation. Men er det virkelig så spændende og sjovt at scroller flere timer om dagen på de sociale medier? Kunne man ikke bruge sin tid på noget lidt mere sjovt? Jo, det kunne man. Der er så mange andre ting, som du kan give i kast med, hvis du går keder dig lidt. Læg telefonen fra dig, og få skabt nogle andre vaner, som bringer dig mere glæde i hverdagen. Du kan eventuelt gøre dette med en. Det er altid sjovere, når man er flere om at have det sjovt. Læs med og find ud af, hvordan du og dine venner får mere sjovt i hverdagen. 

Spil et spil 

Noget, som du med fordel kan give dig i kast med, er at spille et spil med nogle af dine venner, som helt sikkert også kan kede sig lidt en gang imellem. Tjek eventuelt Senses ud lige her. De har de nyeste spil, som du jo kunne prøve af. Ellers kan et hyggeligt brætspil heller ikke slå helt fejl. I kunne gøre det til en tradition. Hver onsdag aften er der spilleaften. Det kunne også være poker eller blot et spil kort. Det vigtigste er ikke, hvad I spiller. Blot at I har det sjovt, mens i gør det. I skal bare have skabt en vane. Så snart den vane er en integreret del af din uge, så er det nemt at få lidt mere sjov og spænding i en trist hverdag.  

Få noget frisk luft

Det lyder måske lidt for frelst, men naturen er faktisk den bedste kur mod kedsomhed. Her stimuleres dine sanser, og du får også rørt dig. Man kan lave mange spændende og sjove ting ude i naturen. For eksempel kan i tage et slag badminton i haven eller hvad med kongespil? Vejret skal selvfølgelig være med os. Ellers kan du hoppe i regnfrakken og gå en lang tur ved havet eller i skoven. Du finder sikkert en masse smuk natur, som er spændende at kigge på. 

Sæt en god film på

Det behøver ikke at være så svært at få lidt sjov i hverdagen. Du har helt sikkert en Netflix konto eller en anden konto, hvorpå du kan se en masse spændende film. Gør det hyggeligt for dig selv. Lav popcorn, tag blødt tøj på, lav en kop varm te, kravl ned under tæppet og sæt så den film på, som du har allermest lyst til at se lige nu. Hvis du gerne vil have, at det skal være lidt længere, kan du for eksempel starte på en god serie. Så har du noget at glæde dig til hver aften. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce