VM i landevejscykling 2022 – et overblik

VM i landevejscykling 2022 – et overblik

22. aug 2022
Dette indhold er sponsoreret

VM i landevejscykling afholdes i år fra den 18. til den 25. september 2022, og det er den 95. udgave af VM. VM i landevejscykling er en af de største begivenheder for cykelentusiaster. Læs med her, hvis du interesserer dig for VM og cykling.

De store favoritter til VM i cykling 2022

Der er mange store favoritter til VM i cykling 2022. Det drejer sig især om Belgien, Frankrig og Danmark. Danmark har længe været et af de førende lande inden for cykling, og det er ikke uden grund. Danmark har en lang tradition for at producere verdensklasse ryttere, og det er især i de senere år, at danskerne har vist sig som nogle af de bedste i verden. Det er særligt Kasper Asgreen og Michael Valgren, der er de store danske favoritter. De helt store favoritter er dog Wout Van Aert, som har vundet et hav af forskellige cykelløb gennem tiden, og Julian Alaphilippe, der er forsvarende verdensmester. Hvis man interesserer sig for, hvem der vinder løbet, kan man med fordel undersøge VM i cykling odds. Her kan man læse om de mange favoritter, og hvordan de forskellige odds fordeler sig.

Disse danskere deltager i VM i cykling 2022

Danmark er et af de lande, der har flest cykelryttere på verdensplan. Derfor er det ikke overraskende, at Danmark også har mange ryttere, der deltager i VM i cykling. I 2022 vil der være en række danske ryttere, der deltager i VM i cykling. Foruden Kasper Asgreen og Michael Valgren deltager ryttere som Magnus Cort, Mads Pedersen, Mikkel Honoré, Mikkel Bjerg, Andreas Kron og Mads Würtz Schmidt i VM-løbet.

Her afholdes VM i cykling 2022

VM i cykling afholdes i år i Australien. Byen Wollongong ligger cirka 80 kilometer syd for Sydney, og det forventes, at det bliver en fantastisk ramme om et spændende VM. Der kæmpes i alt om fire titler, herunder VM i linjeløb (med samlet start), VM i enkeltstart, U23-VM i linjeløb og U23-VM i enkeltstart. Det første VM i landevejscykling blev afholdt i København i 1921, hvor svenskeren Gunnar Sköld vandt. Kvinderne kører desuden også VM i landevejscykling og kæmper om to titler, herunder VM i linjeløb (med samlet start) og VM i enkeltstart.

VM i landevejscykling bliver i år afholdt i Australien, hvor en lang række danskere vil deltage. Der er gode muligheder for at følge med derhjemme, men nogle vælger også at tage en lange tur til Australien for at følge med i løbet. Der er også mange gode muligheder for at oddse på løbet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce