{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
362 visninger | Oprettet:

Valg af MTB (YT, Canyon, Radon) {{forumTopicSubject}}

Hej alle
Jeg håber på at jeg snart kan komme til at opgradere fra min 26" hardtail til en 29" fully, men jeg synes at der er mange muligheder, og når man kigger i en bestemt pris klasse bliver cyklerne selvfølgelig også meget ens så jeg kunne godt tænke mig at få noget feedback på de cykeler jeg er kommet over i min søgen. De er her i prioriteret rækkefølge :

https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/1928/sCategory/509 (eller https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/1929/sCategory/509)

https://www.canyon.com/da/mtb/neuron/2018/neuron-al-8-0.html

https://www.canyon.com/da/mtb/spectral/2018/spectral-al-7-0.html

https://www.bike-discount.de/de/kaufen/radon-slide-150-8.0-713734Kommentarer på:  Valg af MTB (YT, Canyon, Radon)
 • #1   7. jun Hvad har du tænkt dig at køre på den? Skal du ud over hop og drops på de sorte spor her i landet, samt eventuelt en tur til udlandet med nogle vilde nedkørsler, eller vil du bare trille rundt på XC spor her i Danmark?

 • #2   7. jun Jeg kører mest XC og trail (almindelig) spor, kører de blå spor der er i lokal området, men er ved så småt at gå videre til rød (regner med at det kommer med en ny og bedre mtb)
  Der ud over kører jeg hygge løb som coast2coast og Aalborg MTB marathon.
  Så pt kører jeg mest for hygge og motion, men kunne godt tænke mig at prøve kræfter med lidt mere fx Viborg street race.

  En anden ting er at min nuværende hardtail bruger jeg til alt også familie ture og landevejsture på 60+km, jeg er klar over at ingen af de valgte fullys er super til den slags (men der kunne en billig racer eller en let ombygning af min hardtail komme på tale, hvis ikke den skal være vinter cykel)


 • #4   7. jun Er ikke så vild med store drops og heller ikke flyve

  Med de to cykler fra YT industries er jeg også en del i tvivl om de 3-4000kr ekstra er godt givet ud (for anden affjedring og bedre bremser) eller om den billig er alt rigeligt til mit brug/danske spor

  "bonus info, jeg har kørt mtb i 2 år"


 • #5   8. jun Med de behov vil jeg anbefale at gå efter neuronen, og evt. med 29" hjul frem for 27,5" hjul. De andre cykler er beregnet til væsentligt vildere kørsel, og de 140 mm vandring er ikke nødvendigt her i Danmark. Du ender op med at skulle arbejde ekstra på opkørslerne for at have vandring og geometri du ikke har brug for til dine behov. De 120 mm vandring på neuronen er mere end rigeligt til dine behov. Kører selv på en gammel Banshee Spitfire med 130/130 mm vandring her i Danmark, og har stadig ikke fundet noget indenfor landets grænser den ikke kan klare fint.

  https://www.canyon.com/da/mtb/neuron/2018/neuron-al-8-0.html


 • #6   8. jun Jeg har hele tiden tænkt 29" hjul jeg kan også godt se at geometrien på spectral og YT Jeffsy nok ikke er så vej orienteret. Og det er jo godt at høre forskellige synspunkter, i en meget individuel sport tak for dit input

  (tager gerne imod flere 🙂)


 • #7   9. jun Tilslutter mig rådet. Hvis det vigtigste er leg, spass og nedkørsler på cyklen, ville jeg gå efter den lidt mere slack geo.
  Skal den være effektiv og stadig ikke alt for nervøs ned, så vil den linkede være finno.


Kommentér på:
Valg af MTB (YT, Canyon, Radon)