{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shark Alu Edition V2 27.5

69 visninger | Oprettet:

Min hustru kører rundt på en Mustang Dagmar fra 2016 - og selvom hun egentligt sjældent kører på cykel klager hun alligevel over at hun godt kunne bruge mindst to gear mere end de tre hun har.

Jeg kunne selvfølgelig finde et 5- eller 7-gearet Nexus baghjul til hende, men hvorfor en Mustang? I stedet er jeg gået igang med at bygge en mountainbike til hende:
Jeg fik fat i et Shark stel fra T-Bikes og jeg havde i forvejen en RockShox Recon luftgaffel liggende som jeg havde fået købt forkert - sat sammen ved hjælp af et Token headset. Så fik spørgsmålet bare på om jeg skulle have Shimano eller Sram på - men med en RockShox synes jeg næsten at det skulle være Sram så det hele bliver i familien, og det kunne være sjovt at arbejde med noget Sram da jeg stort set kun har samlet cykler med Shimano geargruppe.
Da hun ikke cykler så meget er valget faldet på SX Eagle så hun har 1x12, kæden er dog en GX Eagle. Gearkablet bliver sort med et sort/sølv yderkabel og sorte kabel ender i aluminium.
Styr, frempind og sadelpind er fra Scott Components.

Hjulene skal laves fra bunden da stellet er 12x142mm nav og forgaflen er gammeldags quick release - jeg kunne godt købe forskellige hjul og nav men vil helst have noget ens; derfor bliver de bygget med et sæt Hassns nav der kan konverteres (senere kan det være vi ændre det) det fæstes til stellet med DT Swiss 12x142 og 9x100 quick release through axles - fælgene er ikke fundet endnu men skal være sorte og der kommer nok røde nippler og sorte eger til. Ventilringe og -hætter bliver også røde.

Da det er en cykel der skal bruges lidt til sjov og motion - men især til pendling kommer der blandt andet støtteben på - og selvfølgelig også alle de lovpligtige reflekser, lås og ringeklokke.

Mr. Yuri
Mand | 39 år | Oprettet: 27. jul 2009


Kommentér på:
Shark Alu Edition V2 27.5


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce