{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Steamoon fatbike
 •   3. jul 2017 Prisen blev med told og moms 14500 i runde tal. (Og med dengang dollar kurs)

 •   3. jul 2017 Det er et 48v system.
  Jeg købte den via Alibaba, mener jeg, hvor jeg kontaktede butikken pr. Mail, og så foregik købet den vej igennem, hvor de sendte en PDF med betalings detaljerne, og da pengene blev modtaget, blev de bekræftet og der blev under processen af sendt billeder fra produktionen, da det er en build by order bestilling. Derudover vælger du selv farver på cyklen.

  Cyklen vejer ca. 40kg. Så den er lidt tung at danse med, men på trods af det har jeg haft den oppe på 45km/t uden af den var på højeste assist niveau.
  Jeg har i forbindelse med rækkevidden på en opladning erfaret, at den holder til omkring 40-50km. Meget afhængig af vind og assist. Eksempelvis cykler jeg 20km. På arbejde og bruger normal assist 5 ud af ialt 9. Har holder jeg en ca. Hastighed på 34km/t. Min rute indeholder 1 sving da det ellers går lige ud hele vejen, det er meget åbne veje, så der er altid en form for modvind, hvilket betyder, at batteriet godt kan have svært ved, at holde mere end 30km.

  Jeg vil sige, at jeg er blevet meget tilfreds med det, dog skal der nye bremseklodser på, da dem der følger med, ikke kan stoppe rotationen nok til at jeg kan nødbremse med cyklen.


 • Daniel g
  Daniel g Tilmeldt:
  maj 2008

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    30. jun 2017 Hvor er cyklen købt? Hvad Koster den? Er det 48v system osv? Fortæl fortæl