{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ritter Carbon Racer

3.573 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen cykel er oprettet og stemt ind. Opret din egen cykel

carsten p
Mand | 0 år | Oprettet: 5. okt 2011


Ritter Carbon

Type:
Racer
Stel:
Carbon ramme, carbon frempindsintegreret styr,carbon sadelpind,selle italia slr carbon sadel.ness carbon flaskeholdere, geargruppe Sram red. Hjulsæt mavic cosmic carbone SLR clincher. en rigtig dejlig cykel, håber i tager pænt imod den.
tog 30 timer at vandslibe i hånden med korn 800.
vægt 7.2kg str 61cm.
Forgaffel
carbon ritter
Bremser
sram red
Dæk
mavic aksium grip front. aksium slick bag
Hjul
mavic cosmic carbone SLR
Gear
sram red compakt, 53/39 er bestilt
Styr
bbb helstøbt frempind/styr i carbon
Saddel
selle italia slr carbon 120g.
Ekstraudstyr
garmin edge 500
Bemærkninger
Carbon ramme, carbon frempindsintegreret styr,carbon sadelpind,selle italia slr carbon sadel.ness carbon flaskeholdere, geargruppe Sram red. Hjulsæt mavic cosmic carbone SLR clincher. en rigtig dejlig cykel, håber i tager pænt imod den.
tog 30 timer at vandslibe i hånden med korn 800.
vægt 7.2kg str 61cm.
Kommentér på:
Ritter Carbon
  •   23. apr 2012 helt fantastisk, dejligt vi kunne hjælpe dig Martin. og godt den endelig nåede frem. glæder mig til at høre mere.
    go vind derude..
    hilsen Carsten


  •   23. apr 2012 Hej Carsten
    Træneren er nu modtaget og jeg har lige testet den lidt - 5 min -. Det ser ud til at det er sådan en træner jeg skulle have købt fra starten af.
    Selv ved høj belastning 10% tyder det på et flydende tråd, som jeg efterspurgte.
    Yderligere er det virkelig lækkert at cyklen kan give sig lidt. Det giver en meget mere realistisk følelse.
    Som lovet vil jeg give en anmeldelse af denne om en måneds tid. som jeg sender til dig.
    Venlig hilsen
    Martin


  •   16. apr 2012 Det bliver kun mit baghjul smiley

  •   15. apr 2012 smiley tak Martin, pæne ord.både om mig og min cykel. glæder mig på dine vegne til den kommer.. ses på asfalten engang.

  •   14. apr 2012 Lækker cykel - og en god anbefaling til denne sælger fra Schaufuss Cykler. God service på en Elite Realpower træner jeg blev vejledt om med bl.a. opringninger til Elite af Carsten. Jeg bestilte den selvfølgelig smiley
    God weekend.


  •   14. apr 2012 tak skal du have. det var også et langsommeligt arbejde. der kommer lidt bedre billeder ind de nærmeste dage. fik taget lidt her den anden dag i solskin.. smiley


  •   7. apr 2012 flot cykel og lækre hjul samt gear. Er det den røde ritter fra din profil der er blevet slebet ned eller en anden ramme? Resultatet ser rigtig godt ud hvert fald.

  •   7. apr 2012 og lige en enkelt bemærkning mere ang styret.. de fleste proffer kører slet ik med carbon styr af den eneste grund at carbon ik kan li asfalt og aluminium bedre kan tåle et slag, blir evt bulet hvor carbon splintrer. en cykelrytter har sin 1 priortets cykel han træner og racer på dagligt, selv den mindste detalje ligger i hans fødder og hænder. skulle han ende med brækket styr eller andre defekter skal han køre på sin eller i hverste fald ham og hans teamkollegas reservecykel. det kan betyde en sejr flyver bort. hvis penge ik var en option og der var plads til to eller tre cykler til hver rytter på teamet i deres servicevogne kørte stortset alle med carbon! smiley og det er nævnt ved flere lejligheder i tv2 sport , vil ik namedroppe her, men en fra et af vores alles yndlingshold siger det samme. smiley

  •   7. apr 2012 og jo har faktisk nævnt mine pedaler!! carbon blade look!! 78g. og titanium aksler. men her er den så igen. smiley sadelping er fra min mbt da min anden sadelpind ik er nået hjem, det er en 12k carbon pind. :)fra min pronghorn mtb smiley

  •   7. apr 2012 29èr smiley fortæl mig så hvilken forskel der er på bla. cinelli og bbb mht deres integrerede frempind og styr? , ja med mindre du ser de 17g som en jordskreds forskel. de er lavet af selv samme Carbon type. og til jer alle herinde. skal nok få lidt mere tekst på som sagt, og billeder!! vejret skal blot lige blive lidt bedre samtidig med tid til at lire lidt om dem. go aften

  •   7. apr 2012 ja det er schaufuss cykler jeg arbejder ved Muro smiley

  •   7. apr 2012 nu er det svært at være konstuktiv med så få billeder og når teksten ikke dækker alle dele der er monteret på cyklen?

    Nu kan jeg se jeg gav den ok, det var selvfølgelig også ret groft. Den får fin, pga Sram Red og hjulene. Det der trækker ned er dit BBB styr/frempind. Bare fordi det er carbon betyder ikke det er godt eller lækkert. Hvad med din saddelpind og pedaler? Dem har du ikke nævnt noget om smiley


  •   6. apr 2012 læs evt de andre kommentarer de er konstruktive og jeps nogle af dem vil ovenikøbet blive udført her i påsken!! smiley tak til jer andre for at kommentere konstruktiv kritik.

  •   6. apr 2012 du der 29ér kan du ik være lidt kontruktiv så ti helt stille, du må da ha et trist livsindhold hvis du kun sviner andre til, læs og tænk før du skriver fristes man til at skrive !! viser min cykel frem og den er da bestemt over middel i forhold til mange herinde,har da set flere cykler herinde der er trukket direkte ud af butikken uden en eneste ændring!! og fred med det, det handler vel præcist om at man selv er stolt af sin cykel og vil dele det, det er jo heller ikke os alle der er weightweenies der laver en total let cykel der ik duer i et race!! mon ik galleriet er tænkt for flotte cykler stock eller custum!! og hvis du bare skal brokke dig så fred med det, men læs lige min besked først!!! der står da ligefrem at jeg smider flere billeder op løbende, hvilken del forstod du ik der!!

  •   6. apr 2012 Så da fesent.. det er et cykelGALLERI... du ved hvor man gerne vise sin cykel frem.

    så kommer der 5 fesne billeder på?


  •   6. apr 2012 mht billederne, skulle bare ligge 5 op, der kommer flere billeder efterhånden. min cykel er ik bare til lir og udstilling men bliver brugt til løb, dvs. rent praktisk er der hvidt styrbånd på fordi jeg har fået 38 sæt af den slags gratis smiley mht mærker generelt, mavic mærkerne på stellet er væk, var blot en dårlig ide, de små mærker på hjulene ryger også af ved næste styrbåndskift, og så kommer der jo flere billeder ind der. smiley så når de hvide styrbånd er brugt skal jeg da ekspermentere med jeres ideer. tak for ordene og stemmerne.

  •   6. apr 2012 Jeg ville skifte kabler og styrbånd ud med sort. De hvide detaljer ødelægger, efter min mening, helhedsindtrykket af cyklen. Jeg ville samtidig fjerne de små gule og røde Mavic logoer fra fælgene samt Mavic klistermærket fra gaflen (ved godt min egen SuperSix er plastret til i Mavic klistermærker). Men jeg ville gå efter et 100% stealth-look.

  •   6. apr 2012 få nogle flere billeder frem. De er sgu da jævnt triste

  •   6. apr 2012 Når nu du har lavet så flot et stykke arbejde er det efter min mening synd med det stykke hvide kabel til bagskifteren.
    Et stykke alm. sort eller et nokon kabel ville være fedt smiley


  •   6. apr 2012 Hej herinde håber i tager godt imod min nye cykel.
    synes selv resultatet er blevet godt.


Annonce