{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
493 visninger | Oprettet:

Ubestridelige fordele ved købmandsfaget {{forumTopicSubject}}

For et ideelt erhverv konvergerer kravene som regel: høj løn, interessant og kreativt arbejde, uafhængighed af overordnede, ledige timer, muligheden for at få et job i udlandet. Der er sådan et erhverv - en finansiel erhvervsdrivende.
En erhvervsdrivende er en person, der handler på de finansielle markeder.
Meningen med den erhvervsdrivendes job er at købe en billigere valuta og sælge den efter nogen tid til en højere pris (eller omvendt, først at sælge og derefter købe til en lavere pris). Forskellen mellem købs- og salgspriser er fortjenesten på handlen.
Udadtil ser det simpelt ud, men denne enkelhed er indlysende. Bag dette ligger der et stort arbejde med at analysere markedssituationen og træffe en beslutning, derefter åbne positioner og følge markedets bevægelser, kontrollere overensstemmelse med forventede og faktiske kursbevægelser og til sidst træffe en beslutning om at lukke positioner. Denne cyklus kan vare fra flere timer (intradagdrift) til flere dage, uger eller endda måneder.
Det vigtigste arbejdsværktøj for en moderne erhvervsdrivende er en computer med et sæt software til at modtage tilbud og nyheder i realtid (satellitsystem eller internettet), til at tegne diagrammer og udføre teknisk analyse, til at udvikle og teste deres egne analysemetoder og handle. strategier.
Ubestridelige fordele
En erhvervsdrivende behøver ikke at "gøre karriere", han behøver ikke at skrive rapporter om arbejdet udført til sine overordnede, han behøver ikke at prøve at vise sig frem for nogen; her er resultatet indlysende: dette er den modtagne fortjeneste, subjektive meninger er udelukket, tallene taler for sig selv. Det vil ikke blive overset af dem, der "har tungen hængende ud" eller som har forbindelser i toppen. Dette er et fair spil, resultaterne kan ikke manipuleres. Vi anbefaler at bruge xtrade - https://www.sitejabber.com/reviews/xtrade.com for god fortjeneste.
En erhvervsdrivendes arbejde er kreativt arbejde, der er ingen rutine i det: markedsanalyse, beslutningstagning, analyse af egne resultater. Det er meget spændende, det er et spil, gambling, for en masse penge.
Selvfølgelig er dette ekstremt interessant, markedet er et mysterium, det er et mysterium - ingen i verden ved præcis, hvor kursen vil gå hen, den erhvervsdrivende skal selv opklare dette mysterium. Hvis du gætter det, vil du få overskud og glæde af processen (tro mig, det er meget rart at se, hvordan de begivenheder, som du forudsiger, udvikler sig på markedet). Og markedet, som en levende organisme, ændrer sig hele tiden og forbliver konstant på en eller anden måde; dette tillader dig ikke at slappe af, det får dig til at tænke og løse nye gåder.
At arbejde på det finansielle marked er en konstant kamp med sig selv, en kamp med frygt, fristelser og grådighed. Markedet hjælper med at lære at kontrollere dig selv i enhver situation, ikke at kollapse på grund af fiaskoer og ikke slappe af på grund af succeser. Handel udvikler evnen til ikke at gå i panik, når der er en krise på markedet, evnen til fuldt ud at overholde den planlagte handlingsplan, evnen til at forsvare synspunktet, selvom det er imod flertallets mening, sejrsevnen .
ideel
virksomhed Regelmæssig forretning i Ukraine har mange problemer i øjeblikket: økonomisk krise, høje skatter, ændrede love. I en sådan situation forsøger mange at finde en ny virksomhed, uanset lokale problemer, og kommer til den konklusion, at handel på finansielle markeder er en ideel forretning.
I realiteten bliver tanken her direkte til penge, uden de mellemtrin, der er typiske for almindelig forretning: udvikling, fremstilling, markedsføring og salg af produktet. For at operere på det finansielle marked behøver du ikke at registrere en virksomhed, du behøver ikke forbindelser i statslige styrelser og erhvervskredse, du behøver ikke ansætte medarbejdere, du behøver ikke et kontor. En anden funktion er, at der ikke er nogen geografisk placering: du kan flytte til en anden by eller et andet land og tage din virksomhed med dig. Du kan endda handle fra Afrika eller Antarktis og selvfølgelig fra London og New York.
Og hvad der er særligt vigtigt, denne virksomhed er nem at starte for alle, den kræver ikke en stor startkapital. Internethandel har gjort finansmarkederne tilgængelige for alle: Behovet for dyre satellitinformationssystemer hører fortiden til. Nu er det nok at have en computer forbundet til internettet og lysten til at arbejde. Som et resultat heraf er denne forretning uden sidestykke med hensyn til potentielt afkast af initial investering.
Første trin
Den hurtigste måde at teste en erhvervsdrivendes arbejde i praksis er virtuel handel - at lave handler i demo-tilstand. Det skader heller ikke at læse bøger og blive trænet på et begyndende handelsseminar.
Du behøver ikke at have en Harvard-grad eller en grad for at få succes som erhvervsdrivende – mange succesrige handlende dimitterer aldrig fra college.
Uddannelsesprocessen udføres ved hjælp af demo-konti, baseret på den tilgængelige software. Læreren er i daglig kontakt med eleven og har mulighed for at styre processen med videnbeherskelse.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Ubestridelige fordele ved købmandsfaget

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce