En weekend uden cyklen

En weekend uden cyklen

11. nov 2021

En weekend uden cyklen? Det lyder helt absurd. De bedste weekender er dem, hvor vi har tiden til en lang søndagstur med vores gode cykelvenner. Hvor vi kan blive i ét med cyklen, mærke vinden og opleve landskabet. Men hvad med hende derhjemme? Synes hun også at de bedste weekender er dem, hvor du sidder på cyklen, frem for at få forkortet to-do listen? Vi tvivler, og vi synes derfor, at det er på tide, at vi får givet noget tilbage til alle de kvinder, som venter på os, til at vi atter er hjemme efter en god tur på de danske landeveje. Vi bringer derfor her en guide i tre trin til en god weekend i spa.

At udvælge det rigtige sted

Hvordan finder man det rigtige sted til et weekendophold i spa? Det kan være en større udfordring, for guderne skal vide, at der er mange muligheder. Man skal ikke kigge meget rundt på nettet, før det går op for en, at det er en større jungle. Og når du endelig har fundet stedet, hvordan kan du så være sikker på, at modtageren ikke allerede har andre planer i den weekend, som du påtænker at booke til? Vi har været i præcis den samme situation, og vi har derfor en løsning klar, som hjælper dig ud af din tvivl. Giv modtageren et gavekort til at spaophold, frem for bare at booke det. På den måde kan I i fællesskab finde en weekend som alle bliver glade for, og du sikrer dig mod at booke en weekend, hvor modtageren af gaven alligevel ikke kan. Ønsker du at se en oversigt over forskellige gavekort til spaophold, kan du se det lige her på hjemmesiden spaophold.dk

Sæt den rigtige stemning

Når I skal køre afsted mod opholdet, så er det yderst vigtigt, at du får sat den rigtige stemning. Dette kan du gøre på mange måder. Det kan være, at du har den perfekte playliste, at du har en lækker snack (her tæller gel ikke, nej) eller måske endda at du har sørget for et glas champagne til turen. Hvad er det man siger? Godt begyndt, halvt fuldendt. Du må derfor for alt i verden ikke gå ned på denne del.

Klæder skaber folk

Det er lørdag aften, og I skal have den helt store menu. Hvad tager du på? Vi kan godt komme med et fif - du skal ikke tage lycra på, som var det hos den lokale bager på halvvejen af din søndagstur. Gør dig umage med tøjet, det kan være at det kan betale sig i sidste ende. Så har vi ikke sagt for meget.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce