{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.746 visninger | Oprettet:

Hjælp mig med at vælge.. {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Som uerfaren mtb-rytter, har jeg læst næsten samtlige indlæg i dette forum omkring køb af en ny mtb, for os rookies.

Jeg har fulgt mange af jeres råd, og har nu fundet nogle cykler frem, som jeg håber kan imødekomme mine behov. Jeg er lidt af en multiatlet, og jeg vil derfor gerne udvide min træning til den friske luft i skoven, hvor jeg ved at jeg på et tidspunkt vil begynde at straffe cyklen lidt. smiley

Derudover, så skal den selvfølgelig også bruges til transport, da jeg altid har løbet og cyklet til træning og arbejde.

De cykler jeg har kigget på, og som ligger i mit budget er disse:

http://www.dba.dk/andet-maerke-voodoo-bakka-17/id-65816101/

http://www.canyon.com/_dk/mountainbikes/bike.html?b=1802

http://www.bike-discount.de/shop/k95/a24757/zr-team-70.html?mfid=52

http://www.billigcykel.dk/shop/giant-mtb-xtc-1479p.html

Som det kan ses, så er det første link til en brugt cykel. Jeg ved godt at jeg kan få meget for pengene, men det er sjovere at have noget nyt, og evt. ridser vil jeg hellere selv være skyld i. smiley

Mht. størrelse, så er jeg 176 cm og vejer 79 kg.

Har i nogle kommentarer til disse cykler, eller skal jeg finde noget helt andet?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp mig med at vælge..
  • #1   10. maj 2010 den på DBA skal du holde dig fra, den er alt alt for dyr

    af dem du linker til havde jeg taget canyon.

    har du prøvet en fully som vi snakkede om?


  • #2   10. maj 2010 Jeg vil også vælge Canyon.

    /Jawad


  • #3   10. maj 2010 Jeg har ikke prøvet en fully, da de generelt er lidt dyrere. Jeg er meget lun på en Anthem X4, men den er desværre over mit budget.

  • #4   10. maj 2010 Det som gør det svært at vælge er, at jeg selvfølgelig gerne vil have valuta for pengene, men jeg ved ikke hvad jeg skal kigge efter. Bl.a. er jeg ikke bekendt med geargrupperne og materialet generelt.

    Nu er det bestemt ikke meningen at i skal finde en cykel til mig, men hvis der var en som havde et link til en cykel der var bedre end den Canyon, ville jeg være meget taknemmelig.


  • #5   10. maj 2010 Tror ikke at det bliver nemt at finde noget bedre value end den canyon. Var selv lige ved at bestille den sidste år men der var for lang ventetid smiley

  • #6   10. maj 2010 Ja, det skal jeg da lige love for! 10 ugers leveringstid i skrivende stund?!!

    Dog kan jeg se, at https://www.canyon.com/_dk/mountainbikes/bike.html?b=1792 kan leveres straks. Ville det være et bedre køb?


  • #7   10. maj 2010 Jeg var ved at købe den selvsamme Canyon sidste år, men jeg endte med en Scott scale, da den passede mig bedre; det jeg vil frem til er, at størrelsen og stellets geomitri er meget vigtigere, end en lidt bedre krank osv.
    Gå ud og prøv nogle cykler, og som udgangspunkt så gå efter et godt stel, med god stivhed og komfort, og som også har en fin lav vægt.
    Derefter kan du opgradere den stille og roligt i takt med, at du bliver bedre og bedre, og delene bliver mere og mere slidte.

    Der er et showroom i Randers, hvor du kan prøve canyons cykler. Derudover er der også et par andre showrooms rundt omkring i landet, men inden du tager derhen, så ring lige til dem, da der ellers er stor sandsynlighed for, at de ikke har "the chosen one" hjemme - deres showrooms er ikke så store.

    Hvis ikke du har mulighed for at prøve cyklen, så lad vær' med at købe den af tidligere nævnte grunde.

    Mht. Gear og udstyr, så gå minimum efter en rockshox tora, og gerne en recon, deore gear, kasette og krank, helst med udvendige lejer, og avid juicy 3 bremser.
    Eller også udstyr tilsvarende udstyr i andre mærker.
    Hjul og nav + lidt andre ting, må du nok spørge nogle andre om..
    Held og lykke med at finde den rigtige cykel


  • #8   11. maj 2010 Hej Frederik.

    Det var da en dejlig hjælp. Jeg har længe ledt efter en "guide", da min viden om cykler er mest fokuseret på racercykler.

    Nu vil jeg kigge lidt omkring, men det er stadig svært, synes jeg. Men det er det vel også for dem som har forstand på det?! smiley


  • #9   11. maj 2010 Efter megen læsning gennem alle trådene, har jeg tænkt mig at investere i en Genius Ultra: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=41724

    Nu står udfordringen så i, at hvad indikerer størrelse small hos CRC? Det kan jeg ikke lige se. Min skridtlængde er ikke så lang, ca 70-75, men det ved jeg ikke om er lige for meget til denne cykel? Jeg er forresten 176 cm høj.


Kommentér på:
Hjælp mig med at vælge..

Annonce