{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
741 visninger | Oprettet:

BMX str. {{forumTopicSubject}}

Hey
Knægten skal til at gå til BMX og har været ude i den lokale klub og prøve og det var bare toppen syntes han!!!! Han kørte en en GT BMX cykel med 20" hjul og børne stel som vi kunne låne i klubben!! Men syntes sku det så ud til at den vare lidt svært at håndtere for den lille gut (lige blevet 5 år og 112 cm høj) så har kigget lidt men fatter ikke helt det med BMX str. Kan se man kan få med 16" og 18" hjul og tænker om han måske ville kunne lære mere på sådan en og måske få lidt mere mod og overtag over cyklen?? Hvad siger i og er der nogen der har noget brugt siger i bare til!!!

Så er der lige hjelm og udstyr hvor kan man finde det kender i nogle gode shop man lige skal tjekke ud!!!??

Tak for hjælpen fra en forhåbentlig ny BMX fan !

Så må han jo køre MTB med far mand i weekenden hehe!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  BMX str.
  • #1   16. sep 2014 i kan måske kigge på noget udstyr her på det her link http://www.chainreactioncycles.com/dk/en kig under MTB fordi deres BMX kategori er freestyle og MTB hjelm og tøj er det samme som race bmx. smiley

    ellers kan i måske finde noget tøj og hjelme her http://www.bikester.dk/?gclid=CML62JHY5sACFY_ItAod9BsApA&_cid=21_1_2_g_tm0003ep_tm0003ep_32509270944_bikester

    man kan stole på begge sider har selv købt en del på de to sider

    BMX'en som han skal have hedder str Micro-Mini prøv evt. at gå på facebook og kig inde på gruppen der hedder "BMXFORUM.DK" der er virkelig meget tilsalg af cykler og tøj her for tiden

    håber det har givet svar på lidt spørgsmål og fedt at høre at der er en der er blevet vild med BMX smiley smiley


  • #2   17. sep 2014 Vil jeg lige tjekke ud! Han var lige til prøve træning igen i dag og det var for fedt syntes han!! Syntes det ligner cross tøj de andre har på!??
    Hvad vil du sige skal man gå efter en med 20" hjul og så micro stel?? Eller skulle man gå ned i mindre hjul str. For at lærer mere kontrol og teknik!!???


  • #3   18. sep 2014 det er også det tøj de bruger i motocross smiley ved godt nok ikke med hjulene tænker måske 20" bliver lidt for stort men måske ikke. prøv evt, spørg ude i klubben i kører i. Er sikker på de vil hjælpe smiley men det kan godt være 20" er fint.

    det er altid en god idag at prøve den før man køber den da der er meget forske fra cykel til cykel. og han/i vil kunne mærke og se på ham at 20" er fint eller for stort.

    hvis det er for stort kan han slet ikke styre den smiley


  • #4   18. sep 2014 Låne cyklen i klubben er med 20" hjul og micro stel og det kan lade sig gøre men han kæmper med den!!! Tænker bare hvis man køber en 18" om den så hurtig ville blive for lille men igen de store drenge køre jo også på små cykler så ved ikke lige hvor meget det betyder!!!?

  • #5   18. sep 2014 hvis den bliver for lille kommer han til at læne sig ind over styret og vælter meget nemmere så den må ikke blive for lille.

    men tror måske lige han skal prøve en 18" ex. hvis i finder en brugt så kan i jo kører der ud også kan han han jo prøver den på vejen så kan i tydeligt se om det er bedre end 20"


Kommentér på:
BMX str.

Annonce