{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad siger i til denne cykel?
  • #1   22. okt 2016 Rigtig gode stumper, og især til den pris. Du får ca. dobbelt så meget cykel for pengene, som hvis du køber Specialized, Trek eller andre af de store mærker. Det kræver dog at du kan finde ud af at skrue lidt på cykler, for der er ikke mulighed for at smutte forbi den lokale biks og få hjælp til efterspænding og justering gratis, som man normalt oplever ved køb i butik.

    Alle stumperne er godt, velfungerende grej fra kendte mærker, og der burde ikke være behov for udskiftning af noget efter køb, med mindre du ødelægger et eller andet ved styrt eller misvedligehold.

    Stellet er desuden designet så det er noget mere afslappet at køre på, sammenlignet med XC-race maskiner, så du kommer helt sikkert til at have det sjovt på nedkørslerne, hvis du køber den.


  • #2   22. okt 2016 Det er en fed cykel.

    En rigtig mountainbike som sådan en skal se ud og køre.

    Er det vigtig for dig hvilken bagskifter der sidder på, vejer du din morgenmad, indeholder dit tøjskab mest lycra, og er det vigtigt om du kan spare 20 Gram ved at skifte håndtag, er det ikke den rigtige cykel for dig.

    Men hvis du vil ud og lege i alt terræn, køre hurtigt ned af, tage hop, Drop og fuld fart over gaps( eller vil lære det) både i dk og udlandet, så tag du bare den.



  • #3   22. okt 2016 Kææææft den er fed!!!
    Køb køb.


  • #4   24. okt 2016 Nej, gaflen er på ingen måde OK - den er fantastisk! smiley

Kommentér på:
Hvad siger i til denne cykel?

Annonce