{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.112 visninger | Oprettet:

Specialized 2010 {{forumTopicSubject}}

Der har længe figureret sparsomme spy-shots af de nye 2010 specilized bikes, men her i weekenden har specialized afholdt den officielle presse konferrance hvor de viste toppen af deres bikes frem.

Og det er ikke småting iår; en helst ny designet stumpjumper, og en ny Enduro er det blevet til, samt en 29'er epic. Dertil er der sket en masse interessant på udstyrs fronten. Man må sige at specialized lever op til sit "innovate or die" motto.

http://www.velovert.com/Reportage_VTT_en_direct/34/208/Le%20nouveau%20Stumpjumper%20!

og

(link fjernet)


Læg mærke til at den nye stumpjumper har fået noget af et redesign, og sågar gået fra at være en alm trail bike, til at læne sig op af AM, med dets 20mm extra vandring i front og bag(140mm nu). Ser ud til at trenden med at forsøge vandring bare fortsætter i 2010, og øger distancen mellem xc og trail, jeg byder det velkommen. Med en kronrørs vinkel på et ultra aggressivt 67.5 er det her en bike der vil køres hårdt, og gerne nedaf.(lær lidt af det pronghorn). Det er i mine øjne en mini-enduro, der er også justerbar vandring i forgaflen - godt træk speciialized. Det der tilgengæld er plat er at de har sat xc-hjul på (roval control), men det er ikke første gang specialized bygger bikes med skizofrene træk..

Den nye enduro er også et nyt design, med et solidt X-design i rammen. Synes nu det gamle design er lidt flottere : ) Bagdæmperen er nu blevet til en FOX, fremfor specialized eget design (er ellers stor stor fan af den "gamle" bagdæmper). Og forgaflen er gået fra 150mm til 160mm, og er blevet enkelt kronet (gennem hele linjen) med justerbar vandring, det er specialized egen gaffel, og sikkert bygget i samarbejde med fox. Igen er der en justerbar saddelpind, og det ser ud til at vinde mere og mere igennem i 2010, det er også genialt, så det er godt at se : ) Rygterne siger dog at denne nye model kommer til at koste 20% mere, dvs i dk kan prisen være omkring de 50.000kr.

Epic har nu fået sig en 29'er. Både den alm epic, og 29'er udgaven har fået sram XX pakken, kranken er dog specialized egen, som eftersigende er 100 gram lettere end en XTR krank.Her i det ultra konservative danmark ser man ikke så mange 29'ers, hvorimod det nærmest er eksploderet i udlandet, især i USA, og det kan være en epic kan ændre lidt på det. Men jeg er bange for at jens'erne stadigt ikke kan se længere end deres Racing Ralph hardtails, vi må se. ; )


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Specialized 2010
Kommentér på:
Specialized 2010

Annonce