{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.226 visninger | Oprettet:

Downhill Tenerife {{forumTopicSubject}}

hej alle.
vi drager til Tenerife inden så længe, så vil lige høre om der er nogen her inde fra der har kørt noget DH/FR der nede? lidt AM kan også gøre det.

men mit spørgsmål går på hvor man kan leje en ordenlig cykle. for dem jeg finder er godt nok ikke meget værd, og hos http://www.bikeparktenerife.com/ ved jeg ikke om de lejer cykler ud.
jeg skriver selvfølgelig til dem, men tænkte at nu ville jeg lige høre her inde først.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Downhill Tenerife
  • #1   11. apr 2011 Jeg stødte på et tidspunkt på: (link fjernet)

    I julen havde jeg en fed tur til Gran Canaria, hvor jeg lejede cykel hele ugen og var på heldagstur med dem her: http://www.free-motion.net/en/intro.html Det var fedt med en god guide, der kom med gode råd og advarsler når det var påkrævet.

    Det hjalp dog ikke meget, da jeg senere styrtede tæt på hotellet med 10 km/t, brækkede et ribben og fik flænset venstre albue og knæ - du kan ikke have for meget beskyttelse på!! For når du går ned, så er det altså noget andet end muldjorden i en dansk bøgeskov - underlaget er klipper og kantet grus smiley

    Men ellers er det bare med at nyde det! Næste gang jeg skal væk fra kulden sigter jeg efter Tenerife. Knæk og bræk!! smiley


Kommentér på:
Downhill Tenerife

Annonce