{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
935 visninger | Oprettet:

Raceface kranksæt passer ikke {{forumTopicSubject}}

Hej cykelgalleri. Jeg er gået igang med at bygge en trek op og besluttede at der skulle nyt kranksæt på. Jeg har nu monteret det (på de gamle pressfit lejer) og det ser i og for sig fint ud, klingen foran kører bare sindsygt tæt på stellet og med lidt vægt så kan den ramme. Jeg må indrømme at jeg forstår ikke helt hvorfor det ikke passer. Er der nogen der kan oplyse en grønskolling som mig om hvad jeg gør forkert?

Cyklen: https://billigcykel.dk/shop/trek-fuel-ex-6337p.html

Kranksæt: https://www.thansen.dk/cykel/cykelreservedele/gear-og-tandhjul/kranksaet-og-garniture/kranksaet-mtb/kranksaet-raceface-til-mtb-2911/n-237466426/pn-237466301/

Jeg er klar over at der til kranksættet medfølger krank til udvendige lejer som ikke kan monteres på min cykel da den er med pressfit. Er dette grunden?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Raceface kranksæt passer ikke
  • #1   2. jun 2019 Hvis klingen er 36t er det derfor. En 34t vil passe bedre.
    Hollow tech krankboks er nok også lidt bredere med spacer end pressfit.


  • #2   2. jun 2019 Det har du sikkert ret i. Jeg har bestilt en absolute black oval 36t som passer på det originale XT kranksæt. Ville bare gerne have skiftet det hele.

  • #4   3. jun 2019 Hej EvilP. Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener.

    Jeg prøvede idag at montere den 36t absolute black oval klinge på det originale kranksæt, det passer dog heller ikke og det går stadig på. Efter et opkald til cykelgear.dk oplyste han at det bedste var at købe nyt kranksæt som var beregnet til kun 1 tandhjul for (det orinale er jo til 2 og det raceface jeg har købt har også monteringshuller til et mindre tandhjul)

    Nu har jeg så bestilt et nyt 34t kranksæt og krydser fingre for at det spiller imorgen.


  • #6   3. jun 2019 Hej TS. Se det kan jeg bruge til noget! Jeg vidste ikke hva boost betød så det kan da sagtens have noget at sige. Jeg ringede som sagt til cykelgear. Dk og han nævnte intet om boost/non boost.

    https://www.cykelgear.dk/reservedele/kranksaet/mtb-kranksaet/force-team-singlespeed-kranksaet-34t-24-mm-aksel-175-mm

    Jeg har nu bestilt dette sæt som er i 34t i stedet for 36. Du får en update imorgen om det passer.


  • #8   4. jun 2019 Hej TS. Du har fuldstændig ret, det passer ikke. Nu er der bestilt XT kranksæt med boost og en original 34t xt klinge NW. Så skulle det hele komme til at spille.

    Tak for din hjælp smiley


Kommentér på:
Raceface kranksæt passer ikke

Annonce