{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  SPD vs. Look
  • #1   20. jul 2019 Jeg bilder mig selv ind at man får en bedre kraftoverførsel på landevejspedaler, da man har en større klampe og dermed en større "trædeflade" på pedalen.

    Vægtmæssigt er der en lille fordel på landevejspedalerne. Jeg kiggede på Shimanos 520-pedaler (både landevej og mtb) og der er en forskel på ca. 50gram. Vælger man pedaler i kulfiber, er der selvfølgelig flere gram at spare. Men man skal nok være på et helt særligt niveau for at det er mærkbart.

    Rent æstetisk synes jeg at landevejspedaler hører til på landevejscykler og mtb-pedaler på mtb'er/offroad-cykler. Og jeg krummer tæer når jeg ser mtb-sko på en racer... Man tager jo heller ikke store støvler på når man skal løbe en maraton. smiley
    Jeg kunne forestille mig at mtb-pedaler er designet til hurtige ind- og udklik og derfor måske er gået lidt på kompromis med andre ting, som man ikke er på landevejspedalerne da de ikke skal ind og ud hele tiden.
    Man kan også sige, at hvis der var en fordel for landevejsryttere at køre med mtb-pedaler, så ville profferne vel bruge dem?


Kommentér på:
SPD vs. Look

x