{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.823 visninger | Oprettet:

jacob l
jacob l
Tilmeldt:
25. jul 2006
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 2

ny ejer af trek 6300. spg om forgaffel {{forumTopicSubject}}

er blevet den lykkelig ejer af en trek 6300

spørgsmålet lyder på om forgafflen ikke skal blive stive når jeg hiver i håndtaget til venstre. synes nemlig kun at den bliver lidt hårdere


RockShox Recon Silver m. fjeder, rebound, lockout på styret, alu styrrør, 100 mm vandring


Kommentarer på:  ny ejer af trek 6300. spg om forgaffel
  • #1   27. jan 2012 Der er nogle gafler hvor der stadig er lidt bløde selvom man låser dem, hvor blød er den? smiley

  • #2   27. jan 2012 Har selv lige købt en trek 6300 årg 2012..

    I bunden af forgaflen, kan du justere den også.. Hvis den er for blød skal der mere luft i gaflen.. det har jeg fået til service og det hjalp.. Min var også meget blød den første måned..


  • #3   27. jan 2012 Jeg har samme forgaffel og vil give dig ret i af den ikke låser ret godt. Hvis du ligger mærke til vll jeg sige den måske reducere max vandring til ca. halvdelen. Det er rigtigt den giver sig ret meget i starten af vandringen og så bliver hårdere end normalt. At pumpe mere luft i er en løsning, men jo mindre du ikke bruger den i skoven er det ikke en brugbar løsning da det fjerner affjedringen. Jeg kører selv omkring 100 psi (vægt omkring 73 kg). Den ventil der er i bunden af det ene gaffelben er rebound. Altså hvor hurtigt gaflen springer op igen efter at være presset sammen, Hvis den er for sløv når gaflen ikke at springe tilbage i udgangsposition efter et bump. Hvis en står for hurtigt vil det føles som om forhjulet bliver skudt op fra jorden efter et bump. Den rigtige indstilling er i min verden så hurtig som mulig hvor man ikke føler man bliver skudt op af gaflen.

  • #4   28. jan 2012 Hvis der ikke er nok olie i det venstre gaffelben (hvor lock-out'en sidder) så låser den ikke ordentlig.. Når lock-out er slået til, skal gaflen gerne være helt stiv eller maks synke 5mm..

Kommentér på:
ny ejer af trek 6300. spg om forgaffel

x