{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

MBK Super Sprint (Solgt) [Tidl. cykel] Racer

3.581 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen cykel er oprettet og stemt ind. Opret din egen cykel

TSS
TSS
Mand | 45 år | Oprettet: 25. aug 2008


MBK Super Sprint (Solgt)

Type:
Racer
Stel:
Columbus Gara 3 rørs (CrMo).
53 cm.
Fra 1996 (Så en gammel dreng)
Forgaffel
Er ikke sikker, men har hørt det nok er: Hi Ten
Bremser
Saccon Altex
Dæk
Panaracer (Tour Guard)
Hjul
Rigida
Gear
Exage 300EX
Styr
Italmanubri
Saddel
Selle Bussano
Ekstraudstyr
Cykelcomputer (Sigma 1108)
Sadeltaske
2 stk. Holder til vanddunke
Bemærkninger
Er helt ny i dette cykel halløj.
Vil med tiden ud og invistere i en nyere og bedre racer.
Kommentér på:
MBK Super Sprint (Solgt)
 •   24. dec 2009 fin gammel MBK


 •   26. aug 2008 enig... og...
  jeg kan godt forstå at der stilles krav. jeg ser rigtig mange der forsøger at komme ind med (undskyld udtrykket) en gammel havelåge, hvor de har taget 1-3 billeder, og i tekst felterne har de skrevet std, std, std, eller ved ikke, eller den kører godt.
  det er efter min mening useriøst, og virker mest som om at de bare mangler et sted og "chatte"
  men fællesnævneren for de fleste useriøse er, at de ikke er særlig gamle, så måske skulle der en alders grænse til. men det vil så gå ud over de få meget unge som virkelig interesserer sig for cykler.

  nb: beskrivelse af en havelåge.
  styrbåndet hænger i laser, eller mangler helt, dækkene er flade, kæden er så rusten af den ville knække hvis du prøvede at køre på cyklen, der er mere rust end maling osv.
  det forbinder jeg ikke med at interessere sig for sin cykel, det er jo pinligt at fremstille sådan en som ens interesse. og den slags cykler vil jeg til en hver tid afvise.

  vedr. din profil, så vil jeg mene at den er acceptabel. men flere detaljer kunne da bruges. eks. vægten på cyklen, og så nogle nærbilleder af dine komponenter, så vi bedre kan se standen og varene, og derefter give en go karakter smiley

  Velkommen til Tommy S.

  mvh
  René


 •   25. aug 2008 Re^
  Du har ret i at CG er for alle, men der stilles selvfølgelig krav til kvaliteten af de cykelprofiler der venter optagelse, og synes at din er på græsen af hvad jeg selv diffinere som "godt nok" normalt. Få billeder af begrænset kvalitet og en smal tekst. Dog er der ikke så meget at sige om så gammel en racer, og det kan være svært at finde informationer på nettet. Du virker heldigvis som en seriøs person og du skriver da også, at du nok skal have noget bedre på et tidspunkt. Samlet set vil jeg give dig en varm velkomst til CG. Håber du får en god oplevelse her på galleriet.

  Vh. Andreas L | Hjælpe-Administrator.


 •   25. aug 2008 Optagelse.
  Ja så prøver jeg igen.
  Blev tidligere afvist, ved ikke helt hvorfor.

  De nævnte noget om at jeg skulle arbejde mere med teksten.
  Hmmm. Jamen jeg har jo svaret / skrevet noget i alle felter. Hvad skal jeg mere skrive?

  Jeg er helt ny i dette cykelhalløjsa. Så ved ikke så meget om de enkelte dele og hvad de hedder, læser bare hvad der står på dem.

  Det efterfølgende skal ikke forståes som vild brok, men mere som en undren og mangel på forståelse.

  Jeg er som sagt helt ny inden for dette felt. Derfor vil jeg jo gerne optages på galleriet så jeg kan lære af de mere erfarne ryttere og brugere.
  Men hvad jeg kan se ud fra min tidligere "ikke optagelse" og hvad jeg som sådan har læst i forumet. Så virker det som en meget lukket "klub".
  Cykelgalleriet burde da være et sted hvor folk med interesse for cyklen og evt. den sportslige del af det kan mødes og udvæksle erfaringer og oplevelser. Ikke et sted hvor man mere eller mindre skal være profesionel og have brugt 30.000 kr.+ på sin cykel.
  Er det meningen at man skal gå ud og bruge en frygtelig masse penge på en smart cykel og derefter køre nogle år, så man får en masse erfaring om diverse cykler og dele til disse før man kan komme ind på dette galleri?
  Syntes det er okay at man vil holde de useriøse folk ude, og prøver på at holde en hvis standart, det er jo også til gavn for alle.
  Meeennnn...........

  Er også "medlem" på Motorcykelgalleriet. Og der syntes jeg da også vi holder det ret seriøst og prøver på at holde de useriøse brugere ude. Men "alle" er som sådan velkommne. Man behøver ikke have den nyeste og dyreste MC og være vildt erfaren inden for teknik o.s.v.
  Hvis man har spørgsmål og er ny. Så træder de erfarne til og prøver at hjælpe. Ligemeget om det er en helt ny Suzuki GSXR 1000 eller en gammel rusten MZ'er.

  Det burde være et galleri for alle med interesse for lige det område. (Motorcykler, Cykler, Hunde, Katte, Biler o.s.v.) Ikke en hjemmeside for få profesionelle og eksperter.

  / Tommy


 •   25. aug 2008 Velkommen
  Pæn Old School, og velholdt.!


x