{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Isaac Impact Mountain

3.520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen cykel er oprettet og stemt ind. Opret din egen cykel

Patrick S
| 44 år | Oprettet: 2. apr 2008


Isaac Impact

Type:
Mountain
Stel:
Isaac Impact Carbon 2008 1250 g.
Forgaffel
Fox F32 RLC 80mm vandring
Bremser
Shimano XT Disc
Dæk
Michelin XCR Dry² - Michelins letteste cross country - lavet til høj fart og tørt vejr. Ikke et dæk til en mudret skovbund. Vil købe et hjulsæt med XCR X'trem til de dage
Hjul
Shimano XTR
Gear
Komplet Shimano XT
Styr
FRM
Saddel
Selle Italia SLR XC Kevlar
Ekstraudstyr
Sigma Computer
Bemærkninger
9,9 kg.
Købt hos Fabin i Roskilde - kan ikke anbefales.

Hvorfor ikke fabin - på opfordring

Jeg skal gerne fortælle hvorfor jeg ikke kan anbefale Fabin Sport i Roskilde.
Jeg bestilte i sin tid cyklen og fik da at vide at der nok ville gå en uge før den var hjemme (stellet) og at de havde ret travlt så 1-2 uger med montering skulle jeg nok regne med.
Fair nok, jeg betalte 9000 i depositum og ventede. Efter 4 uger ringede og spurgte hvordan det gik med cyklen – jeg skulle nok regne med en uge mere. Det gentog sig og næsten 7 uger efter bestilling kunne cyklen afhentes – laaang ventetid når du glæder dig til en ny mtb.

Well, det var jo dejligt at den langt om længe var klar, jeg hentede cyklen og af sted det kig. Da jeg når hjem og får kigget nærmere på den kan jeg se at forskifteren er en LX model til trods for at cyklen er bestilt (og betalt) med komplet XT gruppe. Da jeg henvender mig får jeg at vide at den danske shimano importør ikke fører den forskifter der kan sidde på et carbon stel i XT serien, men at ”differencen da vist skulle være modregnet”.
Det var den nu ikke, og ekspedienten har – trods mine mange henvendelse om leveringsdato – heller ikke nævnt dette problem, ej heller ved afhentning. Jeg bestiller xt forskifteren på en dansk netside, får den leveret næste formiddag og afleverer den til Fabin, der monterer og betaler mig differencen. Trods alt.
Købte i øvrigt også et par cykelsko da jeg hentede cyklen, her manglede klamperne.

Men som om det ikke var nok at vente knapt 2 måneder og få leveret noget andet end man har betalt for går det galt igen allerede efter 14 dage hvor en kammerat skal prøve cyklen. Det lykkes ham så, da han skal justere sadlen, at knække den i øvrigt meget lille møtrik der spænder stellet om saddelpinden.

Nu er Isaac´s stel åbenbart meget specielle for også her skulle der bestilles særlige dele hjem.
Jeg orker ikke at besøge Fabin igen, så min kammerat får selv lov at gå derop. Han forklarer problemet, men sælgeren kan i første omgang ikke hjælpe da han ikke ved hvilket Isaac Mtb stel det drejer sig om. Han burde måske vide der kun fandtes et.
Well, jeg må så selv ringe derop og forklare det faktum. Jeg får at vide at de får varer ca. en gang om ugen og at de vil vende tilbage når delen er hjemme.
Jeg venter 14 dage og rykker dem. Ingen i butikken har tilsyneladende hørt om bestillingen, men nu skal de nok bestille den. Da de ikke er vendt tilbage efter endnu 14 dage (hvor jeg har haft en cykel uden sadel) besøger jeg butikken.
Jeg forklarer at jeg venter på denne del og spørger om ikke den mon snart kommer. Sælgeren vender sig om, går over i hvad jeg vil beskrive som en rodebunke i værkstedet, og fisker netop en ny saddelstrammer frem. Ta da! Den er her, tror den kostede 80 kr eller lign.
Jeg sagde tak og forlod butikken for sidste gang.

Jeg medgir at de lave vanvittigt lækre cykler og de er gode til at sælge dem. Men når ordren er hjemme standser alt hjernefunktionalitet tilsyneladende. Ærgerlig, men sandt.
Kommentér på:
Isaac Impact
Annonce