{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trinløs justerbar pedalarm til racercykler m. udvendige gear

Kr. 3.308
1.258 visninger | Oprettet:      

Er du glad for at cykle, men oplever forhindringer p.g.a. en skade, operation eller slidgigt? Kan du ikke gennemføre en fuld pedalomdrejning, som kræver at knæet kan bøje ca. 120 grader? Så er løsningen måske en justerbar pedalarm til montering på en racercykel med udvendige gear. Ved at forkorte pedalarmen kan man “komme rundt” med en mindre vinkel i knæ- og hofteleddet. Løsningen kan bruges på både en hometrainer og på landevej.

Den justerbare pedalarm er god i to forskellige situationer:

1) Som hjælp i genoptræning efter skade i knæ, brud på ben, i fod eller hofte, eller hvis du har fået en knæ- eller hofteprotese. I starten bruges en kort pedalarm, som gradvist forlænges efterhånden som bevægeligheden forbedres. Træningen optimerer til endnu mere bevæge-
lighed.

2) Hvis dit problem er slidgigt (artrose) er det vigtigt at vedligeholde styrke og bevægelighed i hofte og knæ. Du vil sandsynligvis have brug for to pedalarme, og du kan eksperimentere med længden af pedalarmene efter dine behov. Oplyst pris er for et kranksæt og én pedalarm i aluminium. For andre muligheder kontakt Peter Baastrup.

Kontakt


Vis telefonnummer
5700 Svendborg (Fyn)
Betaling
- MobilePay
Peter B
Mand | 73 år | Oprettet: 16. dec 2020


Kommentér på:
Trinløs justerbar pedalarm til racercykler m. udvendige gear


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x