{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
555 visninger | Oprettet:

Muligt købt af Vitus Sentier 29 VR {{forumTopicSubject}}

Er der nogen der har erfaring eller kendskab til en Vitus Sentier 29 VR? Eller andre cykler fra Vitus?


Er blevet ret lun på deres cykel, men er lidt i tvivl om hvorvidt det er smart at købe en cykel, som man hverken kan ses eller prøve før den er ankommet, så måske der var nogen der havde prøvet en og som kan sige lidt om størrelser osv?
Takker og bukker.


Kommentarer på:  Muligt købt af Vitus Sentier 29 VR
 • #1   12. jun 2019 Er det fra chainreactioncycles du har kigget på den

  De er møg dårlige til at pakke tingene, dårlig kunde service

  Har lige fået bremse skiver der er møg skæve fordi kassen er alt for lille, så de stak ud af kassen, sidst var en, fælg, nav og sadel bare smidt i en alt for stor kassen, så alt havde skrammer • #2   12. jun 2019 Hej.

  Det er fra Wiggle, men så vidt jeg kan læse, er det samme firma som Chain.

  Men det lyder sgu ikke for godt. Har de erstattet delene eller hvordan er det endt?


 • #3   12. jun 2019 Intet er blevet erstattet
  Men skiverne bliver returret, gider ikk give 800 for 2 skæve skive pga af dårlig indpakning.

  Skrammer kan jeg leve med, det var heldigvis klistermærkerne der har fået skrammer

  Bestille faktisk navet og fælgen som et færdig bygget hjul
  Der kom så en ring og et nav, men ingen eger eller opbygning. De havde alle mulige undskyldninger, de havde trukket penge på 3 dag, jeg fik delene efter 3 uger venten


 • #4   12. jun 2019 Hvis du ved, hvorfor du gerne vil have en Vitus, så ser jeg ingen problemer i at bestille den uden at have prøvet den først. Ud fra div. reviews og fora, så går du ikke galt i byen med Vitus.
  Jeg har efterhånden købt tre MTB stel og et CX stel derfra, og jeg har ikke en finger at sætte på indpakningen. Men det er korrekt, at deres indpakninger af løse fælge kunne blive MEGET bedre, og jeg har netop to nye på vej derfra.


 • #5   13. jun 2019 Jeg kan godt nikke genkendende til at hvis man køber fælg på tilbud hos wiggle/chainreaction så kommer det ikke altid helt som man havde håbet.

  Men købte for nyligt en Vitus børne MTB og dens indpakning var der slet ingen ting at sætte fingre på. Der hvor det går galt for dem er i deres outlet del, hvor der ligger en masse udsalgsvarer, ofte er de heller ikke for gode med specs på disse.

  Jeg ville ikke været bekymret omkring køb af en ny cykel.

  Ved ikke hvor høj du er, men jeg ligger selv midt mellem medium - large, og ville klart vælge en large.

  Kan godt forstå du er faldet for den Vitus, det er en fed aggresiv hardtail hvor du virkelig får meget for pengene.
 • #6   13. jun 2019 Jeg takker for alle svarene.

  Ja det var netop via en af de mange test hvor den vandt at jeg blev opmærksom på Vitus. Det er min første MTB i 15 år og prisen er en hel del lavere end hvad en tilsvarende model koster herhjemme.

  Dog har man så ikke muligheden for at svinge ned forbi den lokale cykelmand, hvis noget går galt, eller skal justeres, men ved ikke hvor tit man har brug for dette, som nybegynder?
 • #7   13. jun 2019 Hvorfor har du ikke den mulighed? Du skal selvfølgelig betale timeløn, men cykelsmed laver da gerne noget de ikke har solgt.

  Men der burde ikke være meget på sådan en fin hardtail. Det er dog en god idé at få foretaget service på gaflen en gang om året


 • #8   13. jun 2019 Hej Thomas.

  Dårlig formulering fra min side. Mente at hvis man køber en cykel lokalt og den går i stykker eller skal justeres lidt, er det noget nemmere ang garanti og de er måske også mere tilbøjelig til at hjælpe uden betaling, når cyklen er købt hos dem smiley
  Bare en lille bekymring fra en ny rytter, som ikke har haft en rigtig MTB før.


 • #9   13. jun 2019 @Andreas C

  Jamen, hvis du gerne vil lære selv at justere gear, opsætte forgaflen, lave service på din gaffel, rette lidt på en evt skæv fælg - så skal du bare spørge.

  Det er faktisk slet ikke så vanskeligt - til gengæld kan du bruge alle de penge, du sparer på værkstedsregninger, på at tag ud og prøve nogle udenlandske spor.


Kommentér på:
Muligt købt af Vitus Sentier 29 VR

x