{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
511 visninger | Oprettet:

Køb af raleigh devon {{forumTopicSubject}}

Hej jeg har i et årstid haft en gammel racer som desværre blev stjålet, det var en single speed. Nu har jeg så fået en klassisk herrercykel som egner sig bedre til mine behov i dagligdagen. Men savner stadig at have en racer på de gode sommerdage og de længere turer. Så kort sagt jeg savner farten og letheden ved en racer. Har overvejet lidt at købe en brugt gammel racer til omkring de 1500 -2000 kr bare til de længere ture så ikke til hverdags brug. Men så kom der en reklame fra cykelshoppen med en raleigh racercykel til 4200 kr. Er der noget ved dennne cykel eller er den for dyr i forhold til prisen?
Den ligger over mit budget også fordi det ikke er en cykel til hverdagsbrug men bare til de lidt længere ture. Men er det muligt at finde noget tilsvarende brugt i retro look til 1500-2000.

https://cykelshoppen.dk/herre-citybike/raleigh-devon-road-navy-herrecykel-2019?optionId=29894&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_term=Velka%20Shopping%20-%20DK&utm_campaign=913velkas&utm_content=https://www.google.dk/#specifications


Kommentarer på:  Køb af raleigh devon
Kommentér på:
Køb af raleigh devon

x