{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
744 visninger | Oprettet:

Kevin L
Kevin L
Tilmeldt:
25. jul 2018
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2

Hjælp til bremser {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen
Jeg er ejer af en ældre ladcykel, hvor den ene bremse blokerer ved den mindste berøring. Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor den gør sådan? Og hvad hedder sådan en bremse egentlig - er det en rullebremse?
Hvis nu ikke jeg kan finde en bremse magen til denne, skal jeg så skifte begge ud, nu hvor de jo bremser synkront på en ladcykel?
Kommentarer på:  Hjælp til bremser
 • Kevin L
  Kevin L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
  #1   25. jul 2018 Og et billede fra den anden side.

 • #2   26. jul 2018 Hej Kevin
  Du har ret, det er en rullebremse. Den har sikkert måtte undvære smøring i lang tid, så kan den godt opføre sig som du skriver. Du kan prøve at smøre den, men brug den rigtige olie/fedt, da det klæber til rullerne. Det skal gøres gennem det lille hul i skjoldet. For de modige kan den også adskilles, renses og smøres. God fornøjelse


 • Kevin L
  Kevin L Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
  #3   26. jul 2018 Tak for svaret Peter. Jeg har faktisk haft den skilt ad og har skam også købt sådan en tube fra Shimano, men hvad skal helt præcist smøres? Jeg kan forestille mig at der er nogle steder der ikke må få olie, da det vil gå ud over bremseeffekten. Du skriver 'det lille hul i skjoldet' - mener du der hvor der står 'used by oil'? For jeg troede nemlig det var en prop man kunne tage ude og smøre igennem, men det virker ikke sådan ved nærmere eftersyn.

 • #4   26. jul 2018 Hej Kevin
  Ud for det hul skal olie/fedt ind, det vil så fordele sig over rullerne og sørge for at de kan bevæge sig. Når bremsen hugger er det rullerne der ikke kan bevæge sig frit.


 • #5   6. aug 2018 Fik du bremsen til at virke

Kommentér på:
Hjælp til bremser