{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
764 visninger | Oprettet:

Fordele ved en ferie i Dubai med priser og anmeldelser af turister om det {{forumTopicSubject}}

Ferier i Dubai har betydelige fordele i sammenligning med mange andre lande, og selvom priserne på det er høje, som anmeldelserne fra turister siger, svarer de fuldt ud til kvaliteten af ​​de tjenester og modtagne oplevelser.
Hvad er fordelene ved en ferie i Dubai?
Selvom denne by er en af ​​de mest luksuriøse og dyre i verden, er den største fordel ved en ferie i Dubai ifølge turister dens atmosfære af fuldstændig sikkerhed. Det er virkelig ikke sædvanligt at låse inde her, og der er slet ikke tiggere på gaden, tyveri er helt fraværende på markeder og butikker, og en tabt rejsende bliver altid hjulpet.
Selvom Dubai udadtil giver indtryk af en enorm metropol fyldt med skyskrabere og fuld af døgnåben liv, i modsætning til Moskva og mange andre steder, er en by, der ikke har travlt. Livets rytme her er uhørt, målt og mere eftertænksom end kræsen.
Der er ingen korruption i landet. At forsøge at takke den politimand, der hjælper med at løse ethvert problem, betragtes som en fornærmelse, og tips på restauranter er allerede inkluderet i regningen.
Derudover er fordelen ved rekreation her et fuldstændigt forbud mod spil, prostitution, stofmisbrug og stærk alkohol.
Dette øjeblik forårsager en vis forvirring, da turistanmeldelser om Dubai næsten altid nævner barer og restauranter fulde af fremragende cocktails, piger af let dyd, for det meste blondiner fra Østeuropa og endda svinekødsretter. Nogle argumenterer også om muligheden for at spille i slørede kasinoer.
Faktisk er der slet ingen modsætninger. Muslimer har et ordsprog, der næsten ikke kan oversættes til andre sprog, der siger, at mens Allah sover, kan der gøres meget. Faktum er, at forbuddet drejer sig om at dukke op på beruset gade, åbent tilbyde seksuelle tjenester, igen på gaden og så videre.
Det vil sige, at hvis du vil drikke, skal du enten købe en flaske med en drink i toldfri og sørge for at beholde checken eller besøge hotellets bar efter solnedgang, men under ingen omstændigheder forlade hotellets område fuld og især ikke køre . Lovene her er meget hårde, og undskyldningen for, at den rejsende ikke kender dem, virker ikke - de bliver deporteret fra Emiraterne og vil aldrig blive tilladt i landet igen.
Fraværet af en sprogbarriere kan også betragtes som et plus. Dubai er de facto hovedstad for emigranter, lokale oprindelige folk i denne by er omkring 25-30%, resten er tilflyttere. Derfor høres ikke arabisk, men engelsk overalt.
Det er meget let at skelne en lokal fra en person, der kom hertil for at arbejde, indfødte Dubaians er uden undtagelse meget velhavende og tilbringer tid i kaffebarer med at spille backgammon, hvilket ikke sidestilles med spil, en kop kaffe og ryge en vandpibe . Nyankomne arbejder her, herunder politiet.
Fordelene ved rekreation i denne by inkluderer det faktum, at der på næsten hvert tag i en skyskraber med hoteller, normalt i hver høj bygning på 3-9 hoteller, er en virkelig stor pool med alt hvad du behøver og en helikopterplade. Der er mange helikoptere i Dubai, ikke kun private, men også beskæftiget med transport på samme måde som en almindelig taxa.
Adgang til hustagene er altid åben, og udover poolerne har de teleskoper og kikkert. Det vil sige et øjeblik som søgningen efter et observationsdæk og den begrænsede adgang til det i denne by er fuldstændig fraværende.
Når man taler om seværdigheder, skal det bemærkes, at der ikke er historiske monumenter i Dubai, dets interessante steder er forbundet med religion og moderne arkitektur, luksus shopping og madlavning, men ikke med historie. Selvfølgelig er der buggy dubai - https://www.bigreddxb.com/ og forskellige udflugter for rejsende, men som regel er de udadvendte og normalt til de nærliggende, mere konservative Emirater.
Og det vigtigste plus ved en rejse til Dubai er muligheden for at betale med bankoverførsel overalt, bortset fra meget små exit -vejvejspunkter. Kort accepteres overalt, selv i grøntsagsboderne på markederne. Det er heller ikke svært at finde en hæveautomat til at hæve kontanter, selvom de ikke er påkrævet, men mange gæster og beboere i byen foretrækker at mærke de raslende regninger i deres tegnebøger. Også turister trækker ofte kontanter som souvenirs.
Hvad er ulemperne?
Ulemperne ved denne by for turister er ret individuelle, da reglerne for at komme ind i landet, adfærd, mens de opholder sig i den og går rundt i Dubai, er utroligt vanskelige for nogen, men helt naturligt for nogen, alt afhænger af den rejsende selv, hans indre mentalitet og vaner.
Inden en rejse til Dubai vil råd til turister, som helt sikkert vil blive givet på et rejsebureau eller på et konsulat, når de ansøger om visum, ikke indeholde noget grundlæggende nyt, hele kravlisten har ikke ændret sig i mange år og kommer til udtryk af ledere af rejsebureauer, inden de rejser til enhver muslimsk stat.
De funktioner, du bør vide, når du planlægger at besøge Dubai, er sådanne øjeblikke, der er unikke for Emiraterne:
Du kan ikke have produkter fremstillet i Israel i din bagage, selvom det er en medicin eller en badedragt, med israelske ting og produkter, er adgang til UAE forbudt.
Når du besøger landet første gang, bliver du nødt til at gennemgå en nethindeskanningsprocedure, i tilfælde af nægtelse af retten til at komme ind, vil det blive nægtet og for livet.
Kvinder under 30 år kan kun komme ind i Emiraterne ledsaget af ældre mandlige slægtninge eller en ægtefælle, efternavne skal være ens for alle, hvis der er et ægteskabsstempel, men forskellige efternavne vil ikke blive tilladt i landet.
Du kan ikke vise følelser i offentligheden, det gælder for alle, ikke kun seksuelle minoriteter, det vil sige, at man ikke holder hinanden, krammer eller stryger børn på hovedet.
Du kan ikke krænke dit personlige rum, det vil sige, du bør ikke tage fat i hænderne, røre ved skulderen og så videre under en samtale, du kan ikke stoppe ved at tage sælgeren eller tjeneren i hånden osv.
Det er forbudt at vise individuelle organer, dette gælder ikke kun for kvinder, der ønsker at solbrede topløse, men også for mænd, cykelshorts, mesh-T-shirts og mange andre ting fra mænds garderobe, er en krænkelse her i landet.
Du kan ikke optræde beruset på gaden.
Hvis du skal besøge en moské eller andre lokale genstande, skal du klæde dig med knæ og skuldre dækket, en skjorte og bukser er fine.
For dem, der kan lide at tage billeder af alt, skal du huske, at du ikke kan tage billeder af statslige og militære genstande her, og du kan heller ikke tage billeder af lokale beboere, selvom dette er et generelt billede af gaden.
Selvfølgelig er dette ikke en komplet liste over regler, araberne selv er sandsynligvis ikke bekendt med en komplet liste, men det er det vigtigste, du skal vide, når du skal til Dubai.
Anbefalinger til en turist, der skal til Emiraterne for første gang, kan gives følgende:
Du bør ikke besøge Emiraterne under religiøse helligdage uden at være muslim, da holdningen til religion i dette land er ekstremt alvorlig, og ganske enkelt uden at kende nogen nuancer er det ganske muligt at komme i en ubehagelig situation.
Hvis du vil tilbringe ferier her, skal du på nytårsaften, i Dubai er dette en af ​​de få fejrede verdslige helligdage og fejret i stor skala. Desuden følger det glat fra festlighederne dedikeret til forening af Emiraterne til en stat, der starter den 12. december.
Du bør ikke medbringe kæledyr til Emiraterne uden først at acceptere det, næsten alle hoteller nægter at tage imod kæledyr, selvom vi taler om en meget lille hund.
Sørg for at tage aften- og cocktail-toiletter med dig, både for mænd og kvinder, det er virkelig sædvanligt at besøge middag på en restaurant eller barer i en elegant aften, en kvinde i jeans og en T-shirt med et krus øl i hotelbar vil forårsage en storm af følelser - fra latter og fordømmelse til medfølelse, men det samme venter en mandlig turist, der kom for at "få et par glas før sengetid" i en lignende form, mens du hviler her, skal du altid klæde dig på i overensstemmelse med tidspunktet på dagen og stedet, det vil sige i overensstemmelse med etikette, får udseendet i Emiraterne meget stor værdi og opmærksomhed.
Hvis en kvinde pludselig står over for irriterende opmærksomhed fra en mand, eller tværtimod på et absolut sted, er det nok at vise ekstern angst og vende hovedet rundt, en officer fra "moralpolitiet" vil straks dukke op, de er overalt i Emiraterne, bogstaveligt talt, men for at modtage støtte fra en medarbejder hos offentlige myndigheder skal turist eller turist følge adfærdsreglerne og bære anstændigt tøj, vil politiet ikke hjælpe en mand i "cykler" eller en kvinde i en tank top, tværtimod vil de udsende en advarsel om, at udseende ikke kan antages.
I princippet er der ikke noget svært eller uforståeligt om, hvordan man klæder sig i Dubai til turister, alle kravene kan beskrives i et ord - "anstændigt", det samme gælder adfærd.
Lovene i Emiraterne er meget strenge, men det er takket være dette, at Dubai er det sikreste og mest behagelige sted i verden. Selvfølgelig kun for dem, der ikke har problemer med manglende evne til at tage "nøgen" tøj på, eller uanstændighed i adfærd.
Dresscode og adfærdsproblemer på offentlige steder er langt fra alt, hvad du behøver at vide, før du rejser. Oplysninger om arabisk køkken og den arabiske måde at lave kaffe vil være absolut nyttige for turister, te er en sjældenhed her, og den serveres kun på hoteller.
Når du planlægger at besøge Emiraterne for første gang, vil det også være nyttigt at læse anmeldelser og historier om dette land for dem, der har været i det, og finde ud af, hvis ikke alt om Dubai, så meget, der ikke er i reference og rejseartikler og brochurer.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fordele ved en ferie i Dubai med priser og anmeldelser af turister om det

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce