{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.422 visninger | Oprettet:

Ondt i knæene :( hvad ville i gøre ? {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen, Jeg vil lige høre lidt om hvad folk herinde evt. synes jeg skulle gøre..
I får lige lidt info: jeg var d. 12/2 2012 ude og cykle en tur på mountainbike som endte med at blive alt for lang, og jeg har derfor siden det haft ondt i knæene næsten hele tiden siden, og det svinger meget med hvilket knæ det er, og nogle gange gør det ondt i 3 dage i streg og de næste 3 er der ikke noget .. og jeg har så også gået til fysioterapeut siden, og har prøvet lidt akupunktur også men det går ikke over. og jeg har været ved lægen 1 gang for at prøve på at få en henvisning til skanning men det ville lægen ikke give mig smiley
Jeg cykler stadig ca 5 timer i ugen med meget lav intensitet, som fysioterapeuten siger jeg skal / gerne må gøre.
Men mit spørgsmål er : Hvad ville i gøre i min situation? Jeg har tænkt på at kontakte lægen igen og prøve at få en ny henvisning til skanning.
Håber ikke det blev for meget jeg skrev, men ville sætte stor pris på lidt råd / vejledning..
Og jeg er 15 år hvis det skulle have nogen betydning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ondt i knæene :( hvad ville i gøre ?
  • #1   4. maj 2012 hmm. har haft lidt samme problem .. da jeg spillede håndbold på højt plan .. og dengang jeg fik og vide at, jeg skulle holde en lidt lange pause, også begynde stille og rolig med noget genop træning, efter et par måneders pause ..
    så startede jeg stille og roligt, og nu kan jeg kun mærke det når jeg kommer op på de 70-80 km. cykle ture, så skal jeg bare lige strække ud i mine ben, så kan jeg ikke mærke noget til det igen ..

    Og nu hvor du " kun " er 15 år, er det jo også tegn på det evt. kan være vokse værk smiley .. det var også en stor del af min skade dengang. god gammel dags
    Håber du finder ud af det smiley god bedring smiley


  • #2   6. maj 2012 @Silas T - Tak for svar og godt at høre du kan cykle igen smiley
    Tror du vokseværk tager 3 måneder ? jeg synes godt nok det er ved at være lang tid.


  • #3   8. maj 2012 Er også glad for jeg er på cyklen igen smiley
    - Hmm jaa tror nemt det kan tage 3 måneder, mit varede hvert flad lang tid :). og fik en lille rotte i mit knæ.
    - men jaa det føltes som rigtig lang tid, hvor man har ondt i knæet, pga. af vokseværk :). og det kan stoppe mange ting, hvis man ikke passer på når man er i den alder hvor man bare skyder i vejret hele tiden smiley ..


  • #4   8. maj 2012 Okay smiley
    Jeg startede i mandags med en slags intensiv akupunktur hos nok landets bedste akupunktører, og jeg skal så have akupunktur 5 dage i træk og måske det får smerterne til at gå væk. Har i hvert fald fået det anbefalet smiley


  • #5   8. maj 2012 Ville også kunne hjælpe meget med akupunktur smiley .. får min kæreste for en golf arm og hun siger at det hjælper helt tosset meget, så det skulle jeg også bare ha prøvet den gang .. så held og lykke med det (: ..
    - du må da gerne lige smide en lille tilbage meldning om hvordan det går fremover smiley ..


  • #6   9. maj 2012 Hej, ja det skal jeg nok smiley har også hørt om en del der virkelig har haft gavn af akupunktur så nu må jeg bare håbe det også hjælper på mig

  • #7   20. maj 2012 Ville lige komme med en lille opdatering: Det har stået meget stille med fremgangen, og havde i forgårs og igår ret ondt i knæene pga. jeg havde gået rigtig meget, men da jeg idag var ude at cykle en tur på mtb'en med blandet grusvej / asfaltvej gik det rigtig godt, og jeg syntes det mærkede til at jeg kunne træde hårdere uden det gjorde ondt, men har haft lidt ondt i knæene efterfølgende.
    Og så har jeg også fået en henvisning af lægen så jeg kan komme til en specialist og også få taget en skanning så det bliver spændende at se.


  • #8   21. maj 2012 bliver rigtig spændende og se hvad den skanning viser smiley ..

  • #10   25. maj 2012 Hej igen.. Jeg tror personligt ikke at lægen selv kunne se hvad der er galt, da han nåede frem til at det var sunde og raske, men var overbelastede.. Så må det jo være senen der er overbelastet eller hvad? Men udover det så er det de sidste 5 dage gået godt fremad og jeg er begyndt at kunne træde med noget mere kraft end tidligere.

  • #11   27. jun 2012 hey igen.. lige en opdatering hvis det skulle interessere nogen..
    Jeg var idag hos fysioterapeut igen men vi har nu valgt at stoppe forløbet hos ham da det ikke rigtig har hjulpet noget. Så han sagde jeg skulle lade være med at cykle i 2 måneder og så se situation an når vi når dertil.. Jeg ved bare ikke om jeg kan lade helt være med at cykle..


Kommentér på:
Ondt i knæene :( hvad ville i gøre ?

Annonce